FOTO: autor
Tip na výlet: Svatý Jan pod Skalou
2. 2. 2020Kam vyrazit o víkendu na výlet, když to není na lyžovačku? Dobrou volbou pro milovníky historie, ale i turistiky bude určitě malá obec u Berouna Svatý Jan pod Skalou. V létě tu bývá přelidněno, letošní zima je tak pro návštěvu tohoto poutního místa ideální.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Hošková
2.2.2020 18:35
Solvayovy lomy a Svatý Jan pod Skalou - jeden z mých nejkrásnějších loňských turistických výletů. Stojí zato vidět.
Naděžda Špásová
2.2.2020 14:37
Karlštejnsko a Berounsko jsou na výlety ideální. My letos jedeme na velikonoce do Nového Jáchymova. Je to u Berouna. Dobrý typ na výlet. (✷‿✷)
Elena Valeriánová
2.2.2020 14:26
Vypadá to moc pěkně a zajímavý výlet. Ale protože je to od nás trochu z ruky, hledala jsem právě dnes něco tady u nás. A už vím, kam se chci jet podívat. Jen nevím, jestli už teď a nebo počkat na jaro.
Alena Tollarová
2.2.2020 14:11
Nikdy jsem tam nebyla a moc ráda bych se podívala. Hned se podívám na spojení :)
Jitka Hašková
2.2.2020 14:04
Tam je krásně, tam to znám. Byla jsem tam v mládí několikrát na výletě. Určitě si to zopakuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA