Fotoateliér V. Vopat, Mn. Hradiště
Život, jak má být a ne jinak
4. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
4.2.2020 14:51
Omlouvám se za chybné hodnocení, mělo být hvězd 5.Članek je moc dobře napsaný. Děkuji, ráda jsem si přečetla.
Marie Ženatová
4.2.2020 14:10
Díky moc za hezkou vzpomínku, u té mlátičky jsem to měla přesně takové až na to, že co jsme nevymlátili v létě, tak jsme mlátili ve stodole i v zimě - zvládlo se všechno. A i já děkuji už jen rodičům ve vzpomínkách, že mne na můj mnohdy velmi těžký život velmi dobře připravili...
Soňa Prachfeldová
4.2.2020 10:50
Čím je člověk starší, tím více se vrací až k nejkrásnějším vzpomínkám na svůj život, v kruhu svých nejbližších. Každý, kdo prošel různými úskalími svého života a došel až sem,v čestnosti a poměrném zdraví, může být na sebe hrdý. Krásné Jitko.
Marie Doušová
4.2.2020 10:22
Krásně a citlivě napsané. Ano, vždy ve vzpomínkách se vracíme do mládí a teprve dnes dokážeme pochopit a ocenit , co pro nás rodiče znamenali.
Zuzana Pivcová
4.2.2020 09:20
V životě jsem potkala několik lidí, kteří si, jak bych to nazvala, napřed těžce odsloužili svůj pozdější spokojený život. K nim patříš i Ty. Je to tak, jak píše i Mirek - tam nahoře se "osvědčit". Je za tím ale dlouhá cesta a nesnadné, ale trvalé poznávání. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA