Ilustrační foto: pixabay.com
Více než virů se obávám šíření paniky a strachu, říká geriatrička Renáta Petrová
31. 1. 2020Rozšíří se koronavirus v České republice? Je koronavirus nebezpečnější pro starší lidi? A lze se vůbec virovým onemocněním aktivně bránit? Nejen na tyto dotazy odpovídá geriatrička a internistka MUDr. Renáta Petrová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
4.3.2020 12:36
Paní geniatričko, paniku ale vyvolávají všechny TV média!! Sama od sebe nevznikne!!
Jitka Caklová
3.2.2020 11:59
L.K. 11:19: Také jsem ten pořad včera v TV viděla. Byl velmi poučný, všeříkající. Kdo chce slyší, nechce neslyší. Hlavně když to "pravé", co si zvolí, vyhovuje.
Lenka Kočandrlová
3.2.2020 11:19
To se mi líbí,jak jsem rozproudila diskusi,v TV byl včera nějaký výzkum,většina těch,co se bojí korunovaného viru,jsou prý starší lidé....Tak tady to odpovídá (mimo mě). Do Číny bych letěla klidně v mládí,nyní se mi nechce již nikde brouzdat po světě,vše má svůj čas- ten můj bohužel vlivem té doby,co byla,prošel. Očkování jsem probírala s mnoha lidmi (pracovala jsem hlavně mezi lidmi všeho druhu) a většina,drtivá jak se říká,měla stejný názor jako já.Dokonce osobně neznám kromě toho bývalého kolegy(zemřel v 71 letech) nikoho,kdo by to udělal. Kdo se bojí nesmí do lesa,tam jsou klíšťata,a ta s vámi mohou zatočit snad víc,jak koronavirus.A přesto tam haldy lidí chodí! To,že se něco může rozšířit po světě,ještě nic neznamená: chřipka u nás řádí jak černá ruka, a dělá někdo z toho humbuk??? Já tedy ne.
Eva Mužíková
2.2.2020 20:52
Oldo, já patřím také k těm, kteří se nechávají pravidelně očkovat a budu v tom pokračovat i nadále. Navzdory názorům.
Oldřich Čepelka
2.2.2020 18:52
Co chtěla 1. 2. naznačit Lenka K. tím „kolega,co se každý rok nechal očkovat,měl každý rok chřipku jak Brno, a my ostatní ne“? Já se třeba nechávám očkovat každý rok a nikdy jsem chřipku neměl! Prostě najdete pozitivní i negativní příklady a těch pozitivních bude asi mnohem a mnohem víc, jenže jste si o nich neměla příležitost s nikým popovídat. Teda - možná, nechci se vás tím dotknout…
Jitka Caklová
2.2.2020 18:38
Přihazuješ munici?, tak si posluž, mě to nevadí. Mě například názor L.K. nechal v klidu, no a co to mění na stavu koronaviru :-)
Libuše Křapová
2.2.2020 18:16
A ty zase zpochybňuješ můj! Kdo ti k tomu dal právo? Nebo tady určuješ pravidla ty? Ta ramena jsou má a tobě po nich nic není. Nezapomeň, i ty svými výroky ukazuješ, jaká jsi! Tím z mé strany diskuze končí.
Jitka Caklová
2.2.2020 18:02
Ty jsi svými "pokrčenými rameny" zpochybnila názor druhého, přesně to jsi udělala :-)
Jitka Caklová
2.2.2020 17:51
Mám někdy pocit, jak někdo vzhledem k různým okolnostem, trvale nedělá "tutimuti", je předem "mrtvý" člověk :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA