FOTO: Delfin travel
Sicílie: Památky, kam se podíváš
30. 1. 2020Na plážích, úrodných polích i horských úbočích Sicílie stanuly postupně nohy Řeků, Kartáginců, Římanů, Byzantinců, Normanů, Arabů a také Francouzů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
22.10.2021 21:23
Na Sicílii jsem teda nikdy nebyla, ale hrozně ráda bych se tam někdy podívala. Musí to být něco neskutečného. Líbí se mi hlavně to, jak se tam o své památky musí starat. Škoda, že u nás to není stejné. Tady jsou některé často na spadnutí. Ještě štěstí, že tu jsou instituce jako https://www.pamatkovyatelier.cz/ které se právě o opravy a záchranu našich památek starají.
Dana Puchalská
3.2.2020 06:37
Článek mně potěšil, musí tam být opravdu krásně. Ovšem cestování v parném létě už absolvovat bohužel nemohu. Škoda.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.2.2020 16:09
Projela jsem Sicilii s poznávačkou a tak jako majka S. jsem si ji znovu připomněla. Byla jsem na ní autobusem. Cesta bohužel byla strastiplná. Dnes bych volila jen cestu letecky.
Marie Seitlová
31.1.2020 14:41
Sicílie je moc krásná, projela jsem ji před léty s CK. Byl to poznávací zájezd, všechny zde jmenovaná místa jsem navštívila. Děkuji za připomenutí, dnes jsem tam byla znovu.
Svatava Páleníková
31.1.2020 11:04
Je to krása. Sicílie mne vždy lákala. Jen se bojím vysokých teplot, snáším vedra dost těžce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA