
Irská káva, jak ji připravují ve zlínském Baru 1931. Foto: Archiv
Zimní horké nakopáváky. Jak připravit nejlepší svařák nebo irskou kávu?
30. 1. 2020S klesajícími teplotami pravidelně roste zájem o horké míchané nápoje. Dříve Češi většinou znali jen grog, svařák nebo punč z červeného vína. Dnes máme mnohem sofistikovanější chutě. Čím se zahřát v zimě?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
30.1.2020 11:29
Všechny recepty by mě určitě nakoply a lavina smetla pod stůl. :-)
Věra Ježková
30.1.2020 10:12
Slovo nakopávák právě obohatilo moji celkem slušnou slovní zásobu. Dala bych si postupně všechny. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA