Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
30.1.2020 16:15
Je mi smutno ze smutných veršů, není mi to cizí, jen si přeji, ať stesk rychle zmizí.
Květuše Pinkasová
30.1.2020 15:58
Věrko, líbí se mi hodnocení J. Zelenky a hezky jsi to dnes nám všem známé stýskání vyjádřila.
Jitka Hašková
30.1.2020 13:03
Věro, krásné vyjádření smutku. Někdy se tak cítím, ale to Martini doma nemám.
ivana kosťunová
30.1.2020 12:14
Věrko, takhle nová aktivita ti opravdu sedí. Prosím, pokračuj, máš na to !!
Anna Potůčková
30.1.2020 10:31
Stejně jako venku je smutné počasí, je i taková Tvoje básnička. Příště bude třeba veselejší...….
Hana Nováková
30.1.2020 10:21
Věro, procítěné a smutné, myslím, že každý z nás má někdy pocit osamění, stýskání, zvláště pak v této zimní době. Ale určitě to tak není, někomu jistě chybíte, protože pro něj moc znamenáte a určitě nejste sama, jen na íčku,ale i jinde máte dost svých přátel. Tak utřít slzy, pohlédnou z okna a říci si, že zatím jsem na tomto světě a tak musím využít každou chvilku, jiní to štěstí nemělí ač by moc a moc chtěli....
Hana Šimková
30.1.2020 10:14
Pro mně Věruško něco znamenáte a myslím, že je nás na íčku více. Nebuď te smutná.
Jan Zelenka
30.1.2020 10:08
Krásné zobrazení momentální nálady ještě nemusí znamenat setrvalý stav. A už vůbec to nemusí znamenat stav autora. Pěkně vyjádřeno, Věrko.
Dana Puchalská
30.1.2020 09:37
Moc smutná báseň.
Zuzana Pivcová
30.1.2020 09:14
Je to krásně napsané a je to u řady osamělých lidí realita. Jenže takhle asi žije někdo, kdo pasivně očekává někoho konkrétního. Kde je vlastní aktivita?