Ilustrační foto: pixabay.com
Starosti fenky Scheyly
26. 1. 2020Odnesli mě od mámy i sourozenců a ani jsem se nestihla rozloučit. Nová paní mě vezla ve velké plechové krabici, kde jsem zvracela celou cestu. Říkala, že pokud je mně zle teď, tak v autě budu zvracet vždycky, a že to může být velký problém, když auto nesnáším. Taky jsem přísahala, že do něj už nikdy nevlezu, jen tak mě tam nedostanou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
26.1.2020 21:15
Myslím si přesně to, co Eva níže. Sice jsem psa nikdy neměla, ale jsem přesvědčená, že pejsek "zlobí", když je sám, když je smutný nebo se nudí. Potřebuje taky, aby se mu někdo věnoval a potřebuje vědět, že ho ti jeho lidi mají rádi, Cítí to zrovna tak, jako člověk. Pro mne je ten příběh smutný. Pro toho pejska bych si snad i šla...
Eva Mužíková
26.1.2020 20:03
Jsem tak nějak rozpačitá. Nevím zda je tento článek psaný s jakousi nadsázkou, ukázat kolik starostí s fenkou majitelé prožívají. Dalo by se to pochopit, dokonce vzít s humorem. ALE, spíš mi to připadá jako volání o pomoc někoho z rodiny, kdo se nemůže na celou situaci dívat. Opravdu netuším, co jinak hezký způsob vyprávění pejska znamená..
Zuzana Pivcová
26.1.2020 19:09
Zrovna jsem dnes viděla u sestry pořad Kočka není pes s panem Desenským a tam byla fenka chow-chow Sheyla, tak jsem si vzpomněla na tento právě vyšlý článek. Psi mají schopnost být poslušní, ale majitelé si s nimi nevědí rady. Pak pes neví, co má dělat, a je zle. Takovéto fenky je mi líto.
Eva Mužíková
26.1.2020 13:58
Nadičko, napsala jsi to i za mne. Od takových páníčků bych být štěnětem také utekla....
Naděžda Špásová
26.1.2020 13:53
Jsou lidé, kteří by si neměli pořizovat žádného živého tvora. A majitelé fenky mezi ně patří. Pejsek je jako dítě, odmalička se musí vychovávat.
Dana Puchalská
26.1.2020 13:35
Nemá to jednoduché, myslím tím psí slečnu Sheylu. Hezký článek. Manželova psí slečna dělala obdobné kousky. A milovala okusovat nejen koberec, tapety ale hlavně linoleum. Jo to byl její majstrštyk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA