Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt
Po rozvodu zůstal sám. Zbyly mu jen vzpomínky

Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt

25. 1. 2020

Byla to největší blbost v mém životě. Tak shrnuje svou životní peripetii čtyřiašedesátiletý Lubomír, který odešel od manželky k milence, ale ta jej za rok poslala k šípku. Teď žije sám v pronajaté garsonce.

Můj příběh psychika rozvod
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Dragounová
Pana Lubomíra neodsuzuji- láska je mocná čarodějka a dokáže divy. V tomto případě jen dojel na to, že chtěl opravdu žít a být šťastný.
Alena Várošová
Jak si kdo ustele,tak si lehme.Každý je strůjcem svého štěstí,tedy i neštěstí.
Marie 00000
Přístroj občas nefungoval, a kočka ho uměla "nahodit|", tak samým štěstím zbláznil. Nelituji ho. Vím, že bude těžko hledat starý dědek, platící alimenty, rozumnou ženskou, která by ho chtěla živit a starat se o něj. Něco jiného je, když s někým prožijeme plnohodnotný život a ke konci už to není ono, tak péče o celoživotního partnera je na místě. Ale o dědka, se kterým nemám společného nic (zážitky), o toho pečovat - to si každý rozmyslí.
Zdenka Soukupová
Antoníne, líbí se mi Vaše slova. Lubomír se opravdu mockrát zachoval jako chlap. A výsledek? Má takhle dopadnout chlap? No, nevím, nevím...
Antonín Vácha
Ačkoliv nepíšu komentáře k článkům, musím se po lavině ženské kritiky ozvat. Lubomíre, hlavu vzhůru. Zamiloval jste se jako chlap, od manželky jste odešel jako chlap, chtěl jste se postarat o rodinu jako chlap... a nakonec jste sbbalil kufry jako chlap. Tak nevím, co se ženám nelíbí? Jako by mohli za všechny rozvody jenom chlapi. Vsadím se, že se vás nějaká hodná žena ujme :-)
Jitka Caklová
Podle mého názoru to vůbec není o vzhledu. Lubomírovi stačilo, že byl zábavný a komu nedělá dobře pocit, že umí něčím zaujmout. Jen neměl ztratit hranice, kam až mohl zajít.
Elena Valeriánová
Pokud je na fotce skutečný pan Lubomír, tak by mě zajímalo, kde ti chlapi, sakra, berou to sebevědomí?!
Hana Skácelová
Jen by mne zajímalo, zda má pan Lubomír aspoň jistotu, že dítě je jeho.
Dagmar Bartušková
Jo, říká se, že otec je vždy nejistý. :-)
Dagmar Bartušková
Neodsuzuji. Láska, ta mocná čarodějka, dokáže divy. Mít mladou milenku, ukazovat se s ní na veřejnosti, to je pro mnoho starších mužů balzám na duši. Pokud je doma čeká jen studená postel a baba v natáčkách, o to víc touží. A když zahoří,...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%