Jaké vybrat auto? Nejoblíbenější automobily pro seniory
Auto pro seniory. Které je pro ně nejideálnější?

Jaké vybrat auto? Nejoblíbenější automobily pro seniory

27. 1. 2020

Výběr nového vozu je důležitým životním rozhodnutím a investicí. Požadavky na nový vůz jsou velice individuální a mění se také v závislosti na tom, v jaké životní fázi se právě nacházíme.

auta
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Aneta Gedeon
Moji rodiče si nedávno pořídili Škodu Scala a musím říct, že to byla skvělá volba. Vyšší posed, bezpečnostní asistenti, pohodlné nastupování – přesně to, co potřebovali. A protože si auto fakt hýčkají, hned jsme se pustili i do vylepšování. Největší radost měli z pár doplňků odtud https://www.reviloshop.cz/interier/ – hlavně nové koberečky a organizéry, které jim usnadňují každodenní používání auta. I drobnosti dokážou udělat velký rozdíl v pohodlí na cestách.
Valerie Polášková
Jestli můžu mít jeden tip, tak pokud vybíráte auto pro staršího člena rodiny a auto má palubní počítač, tak je dobré myslet na to, aby bylo jeho menu v češtině. Většina starých lidí bohužel angličtinu neovládá. Právě s tímto jsme měli problém, když jsem kupovala auto svému tátovi. Čeština nakonec naštěstí do auta šla nahrát, o to se postarali https://www.autacesky.cz/
Ivan Navrátil
Děti nám koupili novou Octavii, celý život jezdím ve škodovce. Od embéčka až po novější modely. Krásný poježdění. Teď už moc nejezdím, ale na těch pár kilomtrů ročně ideál. K tomu jsme ještě dostali celoroční pneumatiky od www.pneuok.cz, abysme nemuseli řešit na podzim a na jaře výměnu. No, naštěstí si to ještě dokážu pohlídat a o auto se trochu postarat, tak z toho strach nemám. :)
Patrik Poula
Já jsem celý život věrný Volkswagenům a nebudu na tom nic měnit. Už 3 roky máme VW touareg a vyhovuje mi, jak je vyšší. Krásně je z něj vidět a nalézá se mi do něj také lépe. Je docela nový, takže si myslím, že už mi vydrží :-) . Musel jsem si k němu akorát přikoupit ještě jeden klíč z https://www.auto-klic24.cz/ , protože mi ho manželka pořád bere a nevrací ho zpátky na věšák, tak jsem si koupil svůj vlastní klíč, který jí nepůjčuji :-D .
Jaroslava Handlová
Již jsem hlasovala, ale vybrala jsem si vůz, který není u tohoto výběru v článku uveden.
Jarmila Komberec Jakubcová
Dávám přednost SUV Suzuki.
Soňa Prachfeldová
Jsem ráda za malé autíčko Hyundai i20 , slouží mi věrně , je i prostorné, naskladam vnoučata i psa.
Alena Tollarová
Mám odhlasováno.
Miluše Hasenohrlová
Jako mladí jsme začínali Škodou 100 a do důchodu jsme si koupili novou Škodu Fabii. Jezdíme jen k dcerám, na nákup a občas za přáteli.Jsme s ním velmi spokojeni,pohodlné,nízká spotřeba.
Dana Puchalská
Auta jsou to hezká. Ale my doma máme jinou značku - Chevrolet. A jsme s ní velmi spokojeni.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%