FOTO: autorka
Letošní vzácný sníh
24. 1. 2020V nedělním ránu jsem letos poprve odhazovala z chodníku kolem domku sníh. Nebylo ho mnoho, ale přesto to byla ta bílá krása, která mne vždy dokáže znovu a znovu ohromit. Nejdříve stojím v kuchyňce u okna a dívám se na čerstvě zasněženou bílou ulici...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
27.1.2020 23:31
Globální oteplování mění kdeco! Já bych si v lednu taky přála trvalejší bílou krásu, ale žádné náledí!!!
Soňa Prachfeldová
27.1.2020 07:38
Kdo by to řekl, že jednou budem po sněhu tesknit. Vše se mění a ne vždy k lepšímu. Dětem bych sníh moc přála.
Marie Ženatová
26.1.2020 14:30
Děkuji vám všem za vaše milá slova, ale v tyto dny u nás je už hlavně jen a jen náledí.
Elena Valeriánová
25.1.2020 07:00
Sněhu u nás v minulosti bývalo více než dost, ale kde že ty "loňské" sněhy jsou. Škoda, že se nedá napytlovat na hubenější roky. Děkuji.
Dana Puchalská
24.1.2020 17:31
Zima bez sněhu je divná zima. Ne že bych byla milovnice zimních sportů, ale sněhem
pocukrovaná Praha má svoje kouzlo. Pamatuji se že nečekaně nasněžilo i v dubnu v roce 1969. A to bylo překvapení.
Zdenka Soukupová
24.1.2020 16:48
U nás byl sníh dvakrát po jednom dni. Jednou jen takový poprašek a podruhé padaly krásné velké zimní vločky. Bohužel to bylo dopoledne a do večera bylo po kráse. Škoda.
Marie Seitlová
24.1.2020 16:31
Také u nás čekáme na sníh, ve středu večer byl poprašek a hned bylo krásněji. Ráno po něm ani památka, že by pár hodinová zima ?
Naděžda Špásová
24.1.2020 13:56
Maruško, my u nás budeme asi letos bez sněhu. Dvakrát bylo ojíněno a to je všechno. Třeba nás to ještě čeká. Doufám, že to nebude v květnu. To už jsem zažila. (✷‿✷)
Anna Potůčková
24.1.2020 12:08
Tady už pomalu ani nevíme jak sníh vypadá. Sníh začíná být jako nedostatkové zboží...….
Eva Mužíková
24.1.2020 11:44
Hezké zimní pohlazení. Já se alespoň trochu kochám pohledem na bílý Ještěd. Ach jo, snížku kde jsi??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA