Jak odolat marketingovým fíglům
FOTO: autorka

Jak odolat marketingovým fíglům

21. 1. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Hošková
Tak teda závidím všem, co odolávají. Já to hodlám taky zmáknout...jen co přestaneme oba dva s manželem jíst a přestanou k nám dávat vnoučky...:-))
Hana Rypáčková
Odolávám snadno.
Dana Kolářová
Jdu pro maličkost a maličkost přinesu...
Marie Seitlová
Ano, nejsi v tom sam i já jdu pro maličkost a pak je ta maličkost za 200.
Jana Hošková
Sláva ! Nejsem v tom tak sama ! :-)) Jinak Zdenko, taky mám pořád v živé paměti, co bylo v obchodech dřív...ale přežili jsme to. A nejsem si jista, jestli to nákupové šílenství dneška je to pravé ořechové. Jsme jak ty veverky - když vidíme ty plné regály, nutí nás to dělat si zásoby na zimu :-)) :-))
Zdenka Soukupová
Jano, to se Vám povedlo. S chutí (na něco sladkého) jsem se zasmála. Mě se občas povede nakoupit podle plánu. Ale dost často se stane, že si řeknu: vezmu si jen malou tašku, vždyť jdu jen pro 3-4 věci. No a pak si musím u pokladny koupit ještě dvě igelitky. Nebylo nakonec lepší, když v obchodech nic nebylo? (Fuj, to je ošklivá myšlenka...)
Alena Tollarová
Já si vozík vůbec neberu a nákup si dávám rovnou do tašky. Tu pak vysypu rovnou na pokladní pás. Moc tam toho nebývá, samozřejmě někdy taky něco naavíc a to pak říkám, že ten chleba mě vyšel na 150 Kč. Nebezpečné u mě je, když přijede snacha a řekne - pojď se se mnou podívat na boty, potřebuji nové. Většinou přijdu s krabicí bot já. No ale neberte je, když naposledy zimní botky přišly na celých 180 Kč. To je takový větší chleba :) :) :)
Dana Puchalská
Libuško, že Ty máš někde ve vozíku nějaké neviditelné skřítky doplňovače? :-) :-)
Libuše Křapová
Jo jo, Jano, mám to také tak. Já se už cílevědomě snažím jít do obchodu pořádně najezená, protože inak kupuju čokolády - má náhrada kokosových koleček. U vchodu naberu směr, projedu předem určenou trasu s předem určeným mnou potřebným zbožím - a u pokladny jen koukám - kdo mi to tam všechno naskládal?
Libuše Křapová
Jo jo, Jano, mám to také tak. Já se už cílevědomě snažím jít do obchodu pořádně najezená, protože inak kupuju čokolády - má náhrada kokosových koleček. U vchodu naberu směr, projedu předem určenou trasu s předem určeným mnou potřebným zbožím - a u pokladny jen koukám - kdo mi to tam všechno naskládal?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%