FOTO: autorka
Jak odolat marketingovým fíglům
21. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
25.1.2020 18:11
Tak teda závidím všem, co odolávají. Já to hodlám taky zmáknout...jen co přestaneme oba dva s manželem jíst a přestanou k nám dávat vnoučky...:-))
Marie Seitlová
22.1.2020 12:20
Ano, nejsi v tom sam i já jdu pro maličkost a pak je ta maličkost za 200.
Jana Hošková
22.1.2020 11:08
Sláva ! Nejsem v tom tak sama ! :-)) Jinak Zdenko, taky mám pořád v živé paměti, co bylo v obchodech dřív...ale přežili jsme to. A nejsem si jista, jestli to nákupové šílenství dneška je to pravé ořechové. Jsme jak ty veverky - když vidíme ty plné regály, nutí nás to dělat si zásoby na zimu :-)) :-))
Zdenka Soukupová
22.1.2020 09:37
Jano, to se Vám povedlo. S chutí (na něco sladkého) jsem se zasmála. Mě se občas povede nakoupit podle plánu. Ale dost často se stane, že si řeknu: vezmu si jen malou tašku, vždyť jdu jen pro 3-4 věci. No a pak si musím u pokladny koupit ještě dvě igelitky. Nebylo nakonec lepší, když v obchodech nic nebylo? (Fuj, to je ošklivá myšlenka...)
Alena Tollarová
22.1.2020 08:58
Já si vozík vůbec neberu a nákup si dávám rovnou do tašky. Tu pak vysypu rovnou na pokladní pás. Moc tam toho nebývá, samozřejmě někdy taky něco naavíc a to pak říkám, že ten chleba mě vyšel na 150 Kč. Nebezpečné u mě je, když přijede snacha a řekne - pojď se se mnou podívat na boty, potřebuji nové. Většinou přijdu s krabicí bot já. No ale neberte je, když naposledy zimní botky přišly na celých 180 Kč. To je takový větší chleba :) :) :)
Dana Puchalská
21.1.2020 22:12
Libuško, že Ty máš někde ve vozíku nějaké neviditelné skřítky doplňovače? :-) :-)
Libuše Křapová
21.1.2020 19:56
Jo jo, Jano, mám to také tak. Já se už cílevědomě snažím jít do obchodu pořádně najezená, protože inak kupuju čokolády - má náhrada kokosových koleček. U vchodu naberu směr, projedu předem určenou trasu s předem určeným mnou potřebným zbožím - a u pokladny jen koukám - kdo mi to tam všechno naskládal?
Libuše Křapová
21.1.2020 19:56
Jo jo, Jano, mám to také tak. Já se už cílevědomě snažím jít do obchodu pořádně najezená, protože inak kupuju čokolády - má náhrada kokosových koleček. U vchodu naberu směr, projedu předem určenou trasu s předem určeným mnou potřebným zbožím - a u pokladny jen koukám - kdo mi to tam všechno naskládal?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA