Ilustrační foto: ingimage.com
Vám sluší všechno aneb nejhorší věty prodavaček
21. 1. 2020
Lichotky nebo krutá pravda? Co je lepší slyšet, když si vybíráme v obchodě oblečení? Těžká odpověď, že? Prodavačky si nemohou dovolit říct: Vypadáte v tom silnější, starší, nevýrazná nebo naopak příliš vyzývavá. A tak často raději volí věty hodně podivné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
21.1.2020 13:55
S prodavačkami v obchodech s oděvy se pokud možno nebavím. V nutných případech jejich zájem více, či méně zdvořile odmítám.
Jitka Caklová
21.1.2020 12:46
Nejhorší varianta byla, když jsem si nevěděla sama se sebou rady a chtěla jsem radu od druhých. Co o mě věděli, aby mi mohli poradit, přece naše nitro by snad mělo zdobit náš zevnějšek. Stejně jako se dřív říkalo "Ve zdravém těle zdravý duch", to už dnes neplatí. Aby bylo zdravé tělo, musí být nejprve zdravý Duch a to platí ve všem, v oblékání nevyjímaje.
Marta Novotná
21.1.2020 12:36
Mám ráda v obchodech prodavačky ne podavačky. Pokud je prodavačka ochotná a vstřícná, ráda se nechám navigovat správným směrem a vlezlost nebo naopak neochotu dokážu šlušným způsobem odmítnout. Souhlasím s tím, že na širokprostorové postavy se hůř nakupuje a že opravdu není moc z čeho vybírat.
Olga Škopánová
21.1.2020 12:36
Nechápu proč bych se s prodavačkou měla bavit o tom co chci koupit, nebo co mi sluší, to je snad moje věc.
Dana Puchalská
21.1.2020 11:18
Reaguji na příspěvek Růženy K. Není to tak dlouho co sousedka s velikostí XL sháněla šaty na ples - maturitní. Chtěla něco echt krásného. Aby vnučce neudělala ostudu. Tak jí slečna prodavačka nabídla cosi z brokátu. Jejda, to byl model. Ještě přišít třásně a vypadala by jako barokní sofa. Dcera jí v záchvatu smíchu vyfotila.
Marie Doušová
21.1.2020 11:00
Nemám ráda vlezlé a nepříjemné prodavačky , ale někdy musím ocenit i ochotu ,jakou se Vám některá prodavačka věnuje. Vše je o jedinci a tak to je všude.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2020 10:47
Také se mi jednou stalo, že prodavačka oděvů se mi zeptala "můžu se podívat"? Odpověděla jsem .... nemůžete a nepodívala se,
Naděžda Špásová
21.1.2020 10:38
Tak to se mi u prodavaček nikdy nestalo, asi proto, že jsem jejich rady nepotřebovala. Nedělo se tohle tak za první republiky? Dnešní prodávající to určitě nedělají, pokud se jich sami nezeptáme. Jen mi nabídly jejich aplikaci a to bylo v drogerii.
Růžena Kuželková
21.1.2020 10:16
Tento článek vzešel v pravý čas.Jsou na řadě maturitní plesy - i já co by babička vnuka jsem byla pozvána,tudíž,něco pořádného na sebe.Neumíte si představit,kolik obchodů jsem prošlaza celý loňský rok jich nebylo tolik a to počítám i normální nákupy.Opravdu by se měli zamyslet výrobci,že nechodí po této zemi pouze "děvčátka s velikosti SX,nebo X"ale,že by se rády oblékaly ženy,které již mají velikost 42-44 a více.Ještě,že takové to krámy použiji jen párkrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA