Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Účesy pro jemné vlasy a každý věk
28. 1. 2020
Mám jemné vlasy, žádný účes mi nedrží. Čím jsem starší, tím mám vlasů méně a jejich kvalita je horší. To jsou častá slova zralých žen. Tak dost. Podstatou je kvalitní střih. Když bude, nářky nad kvalitou skončí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
29.1.2020 07:10
A co takhle účes pro vlasy vlnité, krepaté a husté? Byl by nějaký v portfoliu?
Jana Šimonová
28.1.2020 23:04
Mám jemné vlasy, nekvalitní, a to po celý svůj život. Tenhle účes nosím už nějaký ten rok a nosím offinu, někdy na pěšinku, někdy frajerskou vlnku nad čelem, někdy kolem uší vce vystříhám, někdy delší a jindy kratší kotlety. Stříhám se sama, protož ejsem nebyla spokojená s výkony profesionálek a doma jsem si pak vždy účes dolaďovala. Někdy si vlasy zesvětluji, někdy došmrncám barevnými tužidly, nejlépe dvou barev, ať vypadám dobře potřeštěně. Nedoporučuji lak na vlasy, nedoporučuji suchý šampón. Co je ale naprosto super a bez čeho se neobejdu, to je silné gelové tužidlo. Pak stačí vlasy jen provlhčit mokrými prsty a hřebenem načepýřit. Účes vydrží celý den. Ráno to zopakuji a je to pořád tak jako tady na obrázcích. Co dva týdny doma přistřihnu offinku, případne kolem úší, každý měsíc přistřihnu konečky, aby se vlasy lépe ovládaly. Opravdu tohle je účes pro mě. A fakt se to s tím tužidlem udržuje parádně a bez námahy.
Věra Halátová
28.1.2020 19:33
Mám jemné vlasy a nemám je husté. Takový účes mi kadeřnice vytvoří, ale vydrží mi max. jeden den a jednu noc. Nejsem filmová star ani divadelní diva, takže účes mi nemůže denně moje kadeřnice udržovat.
Naděžda Špásová
28.1.2020 16:10
Na takové účesy musí být kulatá hlava a hodně vlasů. Ani jedno nevlastním, takže mám peška. Bez laku na vlasy a tupíráku se neobejdu. Filmové hvězdy nejsou pro mně to pravé.
Dana Puchalská
28.1.2020 15:34
Souhlasím jak s Ivanou, Dankou,Irenou i Danou. Tyhle účesy jsou pro ženy s pevnými a hustými vlasy. Jinak by musely ženy spát v sedě, aby jim účes vydržel i další den.
Dana Hošková
28.1.2020 14:15
Mám jemné a nepříliš husté vlasy. Nosím je nakrátko, ale bez tužidla a laku nemůžu vylézt ven. Stačí, když za fouká vítr, a každý vlas jde jinam.
Irena Mertová
28.1.2020 13:16
Myslím si to samé, co Danka. Taky mám jemné vlasy a od kadeřnice vypadám dobře. Ale jen ten první den...
Danka Rotyková
28.1.2020 12:36
Jsem přesně typ s jemnými polétavými vlasy, takže jsem se moc těšila na účesy na fotkách. Ale zdá se mi, že ty dámy jsou čerstvě od kadeřníka, s dávkou tužící pěny a také laku na vlasy. Jinak by vlasy prostě takhle nedržely. A nebo ty dámy mají vlasy silnější, které neplyhnou a nepoletují. Nevím, třeba se pletu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA