Ilustrační foto :pixabay. com
Závěť
20. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.7.2020 16:11
Nejsou to příjemné věci, ale potřebné, teď mám zrovna starosti okolo strýce, děti neměl, všude mě uváděl, takže jsem vypravila pohřeb , každou chvíli mě někdo volá z pečováku a z byťáku, tak uvidím co bude dál.
Jana koplova
1.7.2020 15:53
Vím, že s závětí pomáhají právníci, u kterých řeším rozvod - https://www.cikr.cz/sluzby/dedicke-pravo/ . Třeba se bude hodit :)
Hana Nováková
21.1.2020 16:52
Dobré připomenutí pro žijící, není nic horšího, než tahanice po smrti....
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2020 10:53
Když mi manžel po krátkém manželství zesnul nezůstal po něm žádný majetek. Vše vyřešil jak se svými dětmi, tak se mnou darovacími smlouvami a tak jsem ani nehradila žádný notářský poplatek.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.1.2020 10:49
Podle mého názoru lepší než závěť je darovací smlouva. Alespoň mám takovou zkušenost.
Naděžda Špásová
21.1.2020 10:43
Zatím mě nic takového nenapadlo a v dohledné době ani nic takového nachystám. A ani manžel.
Eva Hynkova
20.1.2020 19:27
Pane Karle, závěť s manželem máme sepsanou, Vaše info je na zcela závažné
téma a určitě by se nemělo podcenit.
Napsal jste to velmi pěkné, ode mne jednička s hvězdičkou.
Věra Ježková
20.1.2020 18:29
Karle, ty máš něco proti Vraždám v Midsomeru? Já se na ně ráda dívám. Díky za užitečné informace.
Dana Puchalská
20.1.2020 16:24
Ano, závěť je jistota číslo 1. Vždyť rčení "po přízni řízni"..... se ukáže u hloupých tahanic o majetek. A bohužel to tak je na 100 %.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA