2020 je rokem Kovové krysy
Ilustrační foto: pinterest.com

2020 je rokem Kovové krysy

20. 1. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Přestože nepatřím k lidem soutěživým ve smyslu být lepší než někdo jiný, ani ke ctižádostivým, dočetla jsem se, že pro mé znamení Kance je rok 2020 ve znamení Kovové krysy rokem s příznivými Hvězdami. Ta první, zvaná Květ Broskvoně přináší přízeň od mně blízkých lidí, druhá pak, s názvem Slunce, slibuje pomoc a podporu převážně od mužů. Jarmilo, díky tobě jsem si to ujasnila. Kanec = Vepř. Když jsem se poprvé dověděla, že jsem se narodila v tomto znamení, nesla jsem to celkem nelibě, ale čím jsem starší, tím víc se mi líbí. :-) Všem znamením, nejen Kovové Kryse přeji takový rok, jaký jim bude nejvíce vyhovovat nejen pro jejich spokojenost, ale i schopnost pracovat na sobě. :-)
Dana Puchalská
Jdu nastudovat onen čínský horoskop. Jsem na to víc než zvědavá. Díky za článek.
Naděžda Špásová
Horoskop už jsem si přečetla jsem had a zadaná, takže nic. Navíc nejsem ročník 1960.
Hana Nováková
zajímavý článek o čínské astrologii, já jsem od narození lev - spíš lvice, no dnes už je to jen v mém znaku, ale v mládí jsem to dokonale splňovala
Zdenka Soukupová
Nejsem ročník 1960, tak asi nejsem ani kovová krysa. I tak jsem optimista a doufám, že bude letos dobrý rok. Přeju to všem.
Anna Potůčková
Čtu horoskopy, čtu je ráda, ale nějak jim nevěřím a pokud něco vyjde, tak to vnímám spíše jako náhodu. Jinak v r.1960 se narodil můj manžel. A že by hromadil se nedá vůbec říci. Spíše naopak, když něco koupím, tak má průpovídku, že zase přibude zbytečnost :-)
Věra Ježková
Jarmilko, podle méně komplikovaného čínského horoskopu jsem kůň, což na mě téměř vůbec nesedí. Jiné ale dost, třeba indiánský, keltský nebo cikánský. A náš běžný rovněž. Samozřejmě je třeba brát vše s rezervou; bláboly v podobě denních horoskopů nečtu. Díky za zajímavý článek. :-)
Zuzana Pivcová
Horoskopy obecně mám ráda, nemyslím takové ty obecné z bulváru. Změny a rozboření starých struktur, aby nezůstal kámen na kameni, se dá chápat tak i tak. Tak si budeme přát, aby to byly změny pozitivní, k čemuž může přispět každý z nás.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%