Ilustrační fotografie z pixabay.com
Medová voda
19. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
19.1.2020 13:38
Ano,o kvalitě medu se psalo opravdu hodně. Nedávno proběhl test medů v ČR. Jelikož patřím mezi tzv. senzoriky, měla jsem možnost ochutnat x vzorků. Jeden byl tak hnusný a vyloženě špatný, ovšem dodavatel jej vychvaloval "až do nebes". Pak tento fuj výrobek inspekce konečně stáhla z trhu.
Irena Mertová
19.1.2020 13:15
Každé ráno začínám čajem s medem, med dávám do trochu zchladlého čaje.
Jana Šenbergerová
19.1.2020 13:01
Používám med kvalitní z naší oblasti, dlouhodobě ověřený. Ideální doba je po ránu, dokud je to opravdu na lačno.
Hana Nováková
19.1.2020 12:52
Ivo, asi by to nevadilo, jen med a cit.šťávu vždy dávat do tekutiny teplé max. 40 stu.Jinak se zničí hodnotné vitamíny v obou indgrediencích. Ráno pijeme caro a nasnídáme se a pak asi mezi 10 - 11 pijeme tuto nebo jablečnou vodu.
Naděžda Špásová
19.1.2020 12:42
Tak tohle používám denně na lačno už spoustu let, dávám si do toho ještě trochu citrónové šťávy. Med odbourává podkožní tuky, prý dvě lžičky denně.
Hana Nováková
19.1.2020 11:01
Tak já se připojím k Daně P. protože můj muž je od mládí včelař, pijeme vlažnou vodu do 40 stupňů s medem a jednou lžicí citronové šťávy, další den citron vyměníme za kvalitní jablečný ocet. Zkuste třeba měsíc, leccos v těle se vám upraví. Jen prosím zkuste kupovat med od včelařů, protože mnohý z obchodů nemá tu kvalitu jak dokázala i ČOI a medy z exotických zemí zase hrozí rizikem alergií, rostoutam rostliny, které v naší zemi ne a na jejichž pyl může být alergičtí a zvláště pak děti.Tak dobré mlsání ke zdraví
Dana Puchalská
19.1.2020 09:47
Vladislavo, bývalá kolegyně si med do kávy dávala. Bylo to nezvyklé, ale jí to chutnalo. A med kupovala pochopitelně kvalitní, jak se už zmínila Ivana K.
Zuzana Pivcová
19.1.2020 09:18
Tak to určitě zkusím. Přitom, jak si vzpomínám, známá lékařka z Institutu celostní medicíny zdůrazňovala, že med se má užívat výlučně jako lék v případě už vypuklého nachlazení atd., ne pravidelně. Tak já dám na Danu a místo ranní vody s jablečným octem zkusím medovou vodu.
Vladislava Dejmková
19.1.2020 08:57
Ranní vodu s medem a citrónem si občas dopřeji, když si tělo o ni říká. V posledním roce si dávám trošku medu i do kávy. To asi nijak nefunguje, ale káva má pro mě vynikající chuť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA