Ilustrační foto: pixabay.com
Smutný konec jedné vosy
19. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
19.1.2020 16:04
Zajímavé a od vás odvážné. Ještě, že nejste alergická a je to hodně bolestivé. Hrdinské sezení na vose.
Anna Potůčková
19.1.2020 16:03
Tak to nevím, jak bych se zachovala já. Ale asi bych se snažila tu vosu z pod sukně dostat ven třeba i zdvižením své sukně. Článek mně rozesmál, ale samotné by mně asi do smíchu nebylo, kdyby mně něco podobného potkalo.
Libuše Křapová
19.1.2020 15:50
Ireno, tak si myslím, že já bychv téhle situaci tu sukni zvedla. :-) O vosu bych se klidně s někým podělila :-)
Eva Mužíková
19.1.2020 15:35
Ireno, hezký příběh, který člověk jen tak nezažije. Já sice alergická nejsem, ale jak se znám a vím, že vosí štípnutí je velice nepříjemné, určitě bych volila cestu druhou - pobavila bych raději ty spolucestující, nežli trpěla :))))
Dana Puchalská
19.1.2020 13:59
Ireno. Napsala jsi článek,který jsem si ráda přečetla a pobavila jsem se. Nejsem škodolibá, ale chvílemi jsem se i zasmála. Herbář zvaný
vosář nemá chybu.
Jana Šenbergerová
19.1.2020 13:54
Když si představím, jak je vosí bodnutí bolestivé, obdivuji tu sílu nevěnovat tomu viditelnou pozornost. Inu, velmi prekérní situace. Přemýšlím, jak bych reagovala já. Asi bych zaječela, i když to normálně nemám ve zvyku. Máte můj obdiv.
Irena Mertová
19.1.2020 13:48
Alergii zřejmě nemám. Hlavně jsem doufala, že vás trochu rozesměji v tom šedivém lednu - tak snad se mi to podařilo? :-)
Zdenka Soukupová
19.1.2020 13:43
Ireno, ještě že nemáte na vosí bodnutí alergii. Asi bych to tak statečně nezvládla.
Naděžda Špásová
19.1.2020 13:31
Ireno, to muselo být fakt nepříjemné. Hlavně, že jste cestou neotekla. Vosy nelítostně likviduju. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA