Ujdete 100 km za rok? Zapojte se do projektu Do stovky!
Do stovky i v roce 2020!

Ujdete 100 km za rok? Zapojte se do projektu Do stovky!

15. 1. 2020

Celkem patnáct Íčkařů - turistů pokořilo hranici 100 km našeho projektu "Do stovky", jehož cílem bylo motivovat seniory k nejzdravějšímu pohybu - chůzi.

Soutěž Do stovky turistika
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Raška
Koment k některým vašim komentářům: Vzhledem k tomu, že účastníků prvního ročníku nebylo mnoho, rozhodli jsme se ocenit váherce jen jedním tabletem. Myslím, že třicítka pěkně napsaných tipů na výlet od A.T. si toto ocenění zaslouží. Články jsou připojeny k projektu, najdete je tak, že kliknete na "oko" u jedmotlivých výletů a pod fotkami buď je nebo není připojen článek. Škoda, že dvě největší chodkyně se stovkami kilometrů žádný článek nepřipojily... Věrko, vycestovat z Prahy za výlety je přeci tak jednoduché, dokonce jednodušší, než z jakéhokoli jiného města. Z každého příměstského spoje lze po jedné dvou zastávkách vystoupit a putovat směrem do Prahy nebo si udělat nějoý okružní výlet. Například směrem na Beroun - vystoupíš v Čenošicích a vydáš se podél řeky Berounky do Radotína. A tam zase nasedneš na vlak nebo na bus na Smíchovské nádraží. Ale díky za inspiraci, možná i takové jednoduché tipy na výlety budeme našim čtenářům nabízet. A snad budou inspirací i pro další autory tipů na výlet...
Věra Ježková
Druhý ročník projektu Do stovky vítám. Bydliště Praha a minimální možnost z ní vycestovat mě sice poněkud hendikepují, přesto jsem loni přes stovku došla již v dubnu, a to v doprovodu Aleny T. na Řípu. O hole NW usilovat nebudu, chození s nimi mě nebaví. Pokud se vydám na nějaké zajímavé místo, článek o něm ráda napíšu.
Danka Rotyková
Přeji všem, kdo se účastní této činnosti, zdravé nohy, veselou mysl a chuť do zdolání cíle. Já jej zdolám také, ale ne sdíleně. Přesto z toho budu mít velkou radost. Tak hurá do toho!
Jana Šenbergerová
Gratuluji všem Turistkám, které nejenže našlapaly 100km, ale dokonce jich mají v nohou stovky. Áju obdivuji, že k tomu zvládla bravurně i mapy a krásné články. Všem přeji krásné výlety v roce 2020, ať budou jakkoliv dlouhé. :-)
Jaroslava Handlová
Aleno, blahopřeji! Ať nám to všem ve zdraví šlape i po celý rok 2020.
Soňa Prachfeldová
GraTULUJI výherkyním. Myslím , že v přehledu účastníků ,by mohla být uvedena kolonka článek . Přeji všem novým účastníkům v roce 2020 zdraví do dalšího šlapání !
Elena Valeriánová
Gratuluji Aleně Tollarové k výhře, jsem přesvědčená, že všechny kilometry do jednoho pěkně našlapala a ještě nás potěšila krásnými články. Aleno, děkuji.
Dana Kolářová
Chodcům přeji šťastné cesty a redakci děkuji za možnost pro cyklisty. Připíjím všem na zdraví !
Mirek Hahn
Prima ! Jdeme na to. Držím palce všem účastníkům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%