Ilustrační foto: pixabay.com
Kaktusové plody, které chutnají
17. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
20.1.2020 11:30
U nás jsem pitayu ještě nekoupila, ale v cizině již ochutnala. Já nepohrdnu vůbec žádným ovocem. Podobné drahé druhy zde kupuji jen svátečně.
Irena Drob
18.1.2020 20:02
Zmrzlinu z dračího ovoce jsem ochutnala v létě ve Zlíně v italské cukrárně, byla výborná, osvěžující.
Soňa Prachfeldová
18.1.2020 08:25
To je rozmanitých plodů, tvarů i chutí. Tohle neznám , ráda alespoň jednou ze zvědavosti ochutnam. Miluji khaki plody.
Miluše Hasenohrlová
17.1.2020 19:30
Ještě jsem je neochutnala,ale na obrázku vypadají dobře.Asi je zkusím.
Jitka Hašková
17.1.2020 17:03
No to bychom nesměli jíst ani pomeranče, citrony, banány atd, Myslím si, že něco jenom ochutnat neuškodí.
Naděžda Špásová
17.1.2020 16:09
Prý se má jíst jen ovoce, které roste u nás. Exotika nedělá dobře organismu, prý. Za mně to nemusím, koštér je manžel a děti. :-)
Jitka Hašková
17.1.2020 13:06
Ono to bývá např. v Tescu občas, Co si pamatuji tak jeden kus stál víc než 60 Kč.
Jitka Chodorová
17.1.2020 11:25
Zajímavá bašta, ale jak píše Ivana pode mnou, ani k nám na vesnici ještě nedorazila, ale občas, když se dostanu do velkého města, tak tam leccos mají, možná bych i ráda ochutnala, když bude příležitost. pro mě je to lákavé. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA