pixabay
Domácí hádky kvůli hlasitosti televize
13. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
18.1.2020 12:15
Ad Hana: Tenhle problém řeší ten konvertor. Televize hraje podle ovladače, třeba jako kulisa. Sluchátka jsou napájena z optického výstupu a regulují si hlasitost nezávisle na TV přijímači.
Hana Práglová
15.1.2020 08:31
Sluchátka k televizi má manžel,ale to neřeší nic pro mne,když chci televizi jako kulisu.
Karel Hyndrák
14.1.2020 23:12
Pozor na čínská sluchátka! Technicky jsou dokonalá, ale na malé čínské hlavy. Koupil jsem si jedny bluetooth a nevšiml jsem si tam čísla 55. Jsou mi malá, mám hlavu 60 cm. Těžko sháním čepici, i na vojně takové ve skladu normálně neměli.
Karel Hyndrák
13.1.2020 18:13
Nejlepší je ten bezdrátový bluetooth reproduktor. Jejich cena stále klesá. Dostal jsem dokonce jeden malý zdarma jako reklamní předmět. Je velký jako krabička cigaret a řve jako kráva. Stačí na menší diskotéku, žádné dráty, jen mobil a bednička.
Zuzana Pivcová
13.1.2020 15:03
Je to výborný návod. Naštěstí ho ale ve své tiché domácnosti nepotřebuji. Sluchátka totiž akusticky špatně snáším, každé ucho slyší jinak.
Jana Šenbergerová
13.1.2020 12:04
Toto téma mě pobavilo. Občas to u nás kvůli zvuku také "vře", a to máme Bluetooth sluchátka. Perfektní přehledný článek pro všechny, kteří to potřebují řešit třeba i kvůli sousedům. mladí mají dobrý sluch a slyší kdeco. :-)
Dana Puchalská
13.1.2020 11:56
Ano, ano, ano. Víc než potřebné rady pro ty, kteří se dohadují. Už jsme si podobné vychytávky pořídili. K mobilu mám sluchátka JVC a nedám na ně dopustit. A reproduktor má u mobilu manžel. A pěje na něj jen a jen chválu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA