FOTO: Instagram
Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona
11. 1. 2020
Jmenuje se Margarita Argüelles a ve svém rodném Španělsku je velmi známá. Udává totiž styl. Sází na jednoduchou dostupnou módu z velkých obchodních řetězců a ukazuje, jak ji kombinovat. A také potvrzuje, že i po padesátce se žena může stát módní hvězdou na sociálních sítích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
30.10.2020 01:24
Modely jsou to hezké, ale mně už je přes 70 let, postavu už dávno nemám jako ta modelka. V chladných dnech nosím kalhoty, v létě mám několik dlouhých vzdušných sukní a k tomu lehké tričko. Bohužel, již asi 3. rok sháním kalhoty, které nekopírují trubku od topení. Nejsou. Dokonce jsem si musela přešít i své kalhoty, protože jsem zhubla a byly mi veliké. Nové si nemohu koupit, nejsou. Nemám přehnané nároky, chci jen rovné nohavice s obvyklou šíří 20 cm. Musím počkat na změnu módy , snad se dožiji.
Mirka Šulcová
10.2.2020 20:00
Spousta lidí se tu vymlouvá na cenu, ale myslím že dost slušivých (pro všechny generace) a často i luxusních kousků se dá koupit v sekáči za pár kaček. Jenom se to musí trochu umět nakombinovat. A i v 60ti může být skoro každá ,,čupr babka" :)
Jindřiška Sáblíková
2.2.2020 22:18
Musím mít halenu přes boky, jsem tvarem jablíčko, takže pásky, haleny v kalhotech nepřipadají v úvahu. Nízké boty nenosím, potřebuji nutně podpateček minim. 2cm. Výjimku tvoří botasky ale i u nich aspoň 1cm. Dívám se zde na oblečení a říkám si nic moc, žádná novinka, toto oblečení vídám dnes a denněi nosím dnes a denně. Pouze něco delšího na krk, toho by mohlo být více, to ženy ani já nenosíme. Jsme prostě zvyklé na zlato..:-)
Lenka Kočandrlová
1.2.2020 15:22
Jestli je něco,co nenosím,tak jsou to baleríny! Nedělají hezkou nohu,tím,že jsou placaté,se v tom špatně chodí.Musím mít určitý podpatek, nebo platformu,jinak bych bolestí nedošla nikam. No a je jasné,že štíhlým se to předvádí v modelu! Ale co dělat,když tu to sádlo navíc je,kam to schovat?? A sukně nebo šaty: nosila bych,ale tím,že se mi šoupou stehna,tak bych brzy "došla"!
Eva Toufarová
30.1.2020 08:01
Mně se modely líbí moc, jsou velmi inspirativní. Ráda podobné budu zkoušet.
Alena Várošová
13.1.2020 12:19
Slušové modely opravdu pro moc štíhlé až hubené ženy. Proč ne?Lepší vypadá žena pokud má 2 ,3 i 5 kg navíc,jak nějaká ikona,držící diety.
Marie Doušová
13.1.2020 10:02
Pěkné fotky ,ale této postavě sluší skoro vše. Chybí mi sukně a šaty pro inspiraci. Dnes opravdu nosíme hodně kalhoty.
Soňa Prachfeldová
13.1.2020 09:26
Slušivé a při štíhlé postavě dvojnásob. Ale šaty a sukně více postrádám i v běžném životě. Ženy se napasuji do kalhot i v horkých dnech.
Jarmila Janoušová
12.1.2020 10:45
Moc pěkné modely, při její štíhlé postavě si může dovolit cokoliv.
Hana Rypáčková
12.1.2020 08:31
Líbí se mi všechno, ač nerada, shodila jsem dvě kila, ale blůzy do kalhot a sukně stejně nezvládnu. Připadám si jako kojná. Ale zezadu liceum, zepředu muzeum nemusim. Trochu na věku přece jen záleží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA