Foto: autorka
Fotoreportáž: První letošní toulání
10. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.1.2020 07:50
Aničko, je to krása, Tvoje domovina, nalákala jsi mě, jen kdyby trochu vylezlo sluníčko
Anna Čípová
14.1.2020 19:10
Děkuji všem za komentáře. Pořádná zima ne a ne přijít. Sníh je jen na horách, ale tam si nyní netroufnu.
Naděžda Špásová
11.1.2020 13:12
Aničko, to nemá chybu, tvoje fotky jsou krásné a mrcha artróza je na tebe krátká. Přeji ti zdraví, pohodu a dobré světlo. (✷‿✷)
Alena Tollarová
10.1.2020 18:37
Člověk by řekl, že na přelomu roku na druhé straně republiky bude panovat zima se sněhovými závějemi. A ono je tam prakticky stejně jako u nás. Zimo, kde jsi?
Jana Šenbergerová
10.1.2020 13:57
Aničko, ve vašich končinách je moc krásně. Přeji ti mnoho takových výletů, které si díky tvým fotografiím můžeme užít s tebou. Ať ti zdraví slouží a nohy chodí, kam si budeš přát.
Anna Potůčková
10.1.2020 12:27
Aničko, hned bych na takovou procházku šla s Tebou. To šourání by mně vyhovovalo. Moc hezké snímky a dík za ně!
Dana Puchalská
10.1.2020 11:20
Aničko,děkuju. Ani nevíš, jak já se už těším na výlet do Beskyd. Doufám že zase vylezu k
Radegastovi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA