Foto: autorka
Výstava obrazů Bedřicha Dlouhého
8. 1. 2020Ráda chodím do Městské knihovny. Nyní jsem se dočetla, že tu probíhá velká výstava malíře Bedřicha Dlouhého (je mu 87 let), která mapuje jeho celoživotní práci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
8.1.2020 16:33
Může to být zajímavá výstava. Proč nevidět i něco jiného? Některé portréty se mi líbí. A jak píše Zuzana
Preclíkova galerie v Bechyni,je vyloženě na noční můry. Chtěla jsem se jít podívat dovnitř, ale bohužel bylo zavřeno. A plakáty před vstupními dveřmi mluvily za vše.
Jana Šenbergerová
8.1.2020 15:49
Něco se mi líbí, něčemu nerozumím, nicméně považuji za zajímavé vstoupit do myšlenkového a duchovního prostoru jiného člověka.
Zuzana Pivcová
8.1.2020 15:05
Nebyla bych tak přísná s tou informační brožurkou či letáčkem. Spíš hraje roli samotná výstava. A tady se jedná o faktickou informaci, ne o snahu přesvědčit všechny o kvalitě umělce. Někteří, kteří by navštívili třeba Preclíkovu galerii u bechyňského zámku, by se museli složit.
Vlasta Ladýřová
8.1.2020 15:03
Ve slovníku cizích slov jsem našla, že booklet lze přeložit jako brožura.
Naděžda Špásová
8.1.2020 12:30
Tak tohle nemusím, všechny obrazy nezavrhuji, ale doma bych si je nepověsila. Booklet je něco jako informační kniha, nebo doprovodná.
Irena Mertová
8.1.2020 11:50
Jitko to je dobrá připomínka, ale nevím,jak se bookletu řekne česky - můžeš mi to říci ? :-) Díky !
Věra Ježková
8.1.2020 11:25
Irčo, souhlasím s Jitkou. V líbivosti obrazů se neshodneme. Díky za zprostředkování výstavy.
Jitka Hašková
8.1.2020 11:05
Díky za informaci. Snad bys nemusela používat anglická slova (booklet), jsme v Čechách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA