Foto: autorka
Leden za kamna vlezem
8. 1. 2020A je to tady. Budeme zase o rok starší. Veškeré svátky jsme ve zdraví přežili, občas se i sluníčko ukáže, den se prodlužuje. Leden - už abych se šla podívat, jaká semínka zeleninová i kytičková mi zbyla a která dokoupím. V únoru správný zahrádkář začíná vysévat papriky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
8.1.2020 16:42
Takže i já přicházím s velkou pochvalou nejen fotek, ale samotného článku. A napadl mně 2 malá pořekadla. Vím, že první u mně nehrozí. :-) 1.V lednu závistí zblednu. 2. V dubnu konečně zhubnu.
Jana Šenbergerová
8.1.2020 15:38
Soňo, mám tvoje fotky ráda, obzvláště ty sluníčkové. Jeden by nevěřil, že i mlha může být tak fotogenická. Nezapomeň, že meditace je stejně dobrá jako smysluplná práce. :-)
Lenka Hudečková
8.1.2020 15:26
Soni, mluvíš mi z duše. Moc hezky jsi to napsala. Fotky pěkné, počasí dneska uplakané, šedivé, u nás prší skoro celý den. Jdu si číst...
Marie Novotná
8.1.2020 13:31
Jsi zlatá,nelenoším,ale medituji. :-) stále častěji.Fotečky jsou moc hezké,kamarádko.
Naděžda Špásová
8.1.2020 12:36
Soni, pravdu díš. Je vidět, že jsi moudrá a znalá. Jsem ráda, že tě můžu počítat mezi své přátele. Fotky jsou super.(◍•ᴗ•◍)❤
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA