Praha, foto autor
Ten božský čas mládí 2, verše z let 1962 - 1968
8. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
8.1.2020 18:59
Soňo, i v tomto věku se dá žít a mít někoho rád. Pokud si ovšem nezapomenu vzít všechny léky, sluchadla, občas i hůl a další náhradní součásti organizmu. A pak s chutí vyrazím do života.
Soňa Prachfeldová
8.1.2020 17:20
Honzo, Vy jste mohl tehdy sbalit, jakou jste chtěl dívku, když byste jí předčítal své básně. Čas oponou trhnul a podívejte , co to dělá s námi :-)
Jitka Chodorová
8.1.2020 10:11
Honzo, jinými slovy jsi vystihl i mé "básnění" těch let. S mým mužem jsme si psali vždy úvodem dopisu nějaký ten veršík, a jak píše Zuzka, bylo to jen do šuplíku, u nás jen pro nás dva. Obdivuji Tvoje mladé verše, a taky mě nadchl úvodní obrázek, to prostě bylo naše mládí. Děkuji.
Anna Potůčková
8.1.2020 09:41
Krásné básně. Co jich už o lásce bylo napsáno.....Mně se nejvíce z těchto líbí básen VEČER. Díky ale za všechny!
Zuzana Pivcová
8.1.2020 09:35
Neuvěřitelné. Zajímalo by mě, zda dívky tehdy tušily, že tak krásně básníte. Daroval jste ty verše někomu? Moje (zdaleka ne na takové úrovni) zůstávaly v sešitě v šuplíku.
Dana Puchalská
8.1.2020 07:29
A černobílý snímek k Tvé poezii to je..... k r á s a. Nevím kterou báseň bych označila za nej........ Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA