Foto: autorka
Jmenuji se Albert V.
4. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
6.1.2020 14:35
Albí a babí, taky vám přeji zdraví. Boxíku jsi krasavec i dobrý psavec. Ty bílé ponožky ti sluší, stejně jak tvoje uši. Hodně mi připomínáš našeho Genta, (který už dávno tu není), ale to ty už víš, tak zase brzy piš.
Jitka Chodorová
6.1.2020 11:00
Haf, děkuji všem za komentáře, ale i za komplimenty, které mě opravdu moc těší, jo, a taky Vás všechny pozdravuje babi. Děkuji, haf!
Danka Rotyková
5.1.2020 18:40
Jitko, Alberta Vám závidím, je to velký fešák. Tak se tam mějte všichni krásně.
Věra Ježková
5.1.2020 06:10
Albíku, ráda tě zase vidím. Jsi pořád hezký, sympatický pejsek. Díky za zprávu; měj se prima.
Dana Puchalská
4.1.2020 20:55
Alberte - Albíku. Jsi perfeketní a pohotový zpravodaj. A fešák. Měj se i v letošním roce krásně a zase něco napiš, ano?
Zuzana Pivcová
4.1.2020 18:30
Jsem ráda, že tu máme takového zpravodaje. Nemá to občas lehké, ale zvládá to se psí oddaností. Díky oběma. :-D
Marie Novotná
4.1.2020 16:14
Albiku, těší mne. Také se ráda toulám. Přimlouvám se u páníčka o,, povolení '' vodítka. Tobě i páníčkům přeji hodně vycházek v novém roce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA