Foto: autorka
Jmenuji se Albert V.
4. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
4.1.2020 14:44
Moc hezký článek, jo zvířecí mazlíčci, pro mě stránka nepopsaná... nic méně z dáli se pořád kochám, ale už nelituji, stejně to nezměním... už to zkoušeli jiní...
Anna Potůčková
4.1.2020 14:16
Alberte jsem ráda, že jsem Tě poznala. A víš, že stejného pejska má také naše starší dcera? Má jen jiné jméno. Říkají mu Rocky. Ty Tvé vycházky o Vánocích ti tak trošku závidím. U nás není kde si takto vyrazit do přírody.
Naděžda Špásová
4.1.2020 14:13
Ahoj Albíku, ty jsi opravdu fešák, jen co je pravda. Panička Jitka má z tebe určitě radost a celá rodina taky, viď. Přeju ti, aby
ti to dobře běhalo a tvé rodině krásný celý rok a hodně zdraví všem. Tvoje fanynka Naďa (✷‿✷)
Eva Mužíková
4.1.2020 14:03
Alberte, jen jsem spatřila Tvoji fotku, srdce mi nadskočilo radostí. To i proto, že jsem si na Tebe nedávno vzpomněla a také proto, že mám Tvé povídání moc ráda.. MOOOc Ti to na té fotce sluší, jsi přímo na reklamní fotku této rasy. Je dobře, že jsou páníčkové opatrní, ti volně pobíhající psi v rušném provozu mnohdy napáchají hodně zla.. Však se určitě vydovádíš jindy. Mně takovýto čtyřnohý kamarád stále schází, procházky o samotě mne tolik nebaví. Alespoň si v duchu, někdy i nahlas v místech, kde jsme se toulali s Bertíkem s ním povídám. Tak se zase někdy ozvi pejsku. Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA