To tu ještě nebylo, celé Íčko fandilo
FOTO: Anna Potůčková

To tu ještě nebylo, celé Íčko fandilo

31. 12. 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Tak konečně jsem našla báseň od Bertice pro Boničku a Aničku.Nebo snad obráceně?.Super básnička.
Jitka Chodorová
I já se přidávám k chvalozpěvu těch pode mnou, mě nejvíc nadchla délka básně, za tu chvíli úžasný výkon.
Eliška Murasová
Evi, ty si číslo, povedla ses Ty i básnička :-)
Zuzana Pivcová
O narození štěňátek jsem se naštěstí stačila ještě dozvědět, než jsem na dva dny opustila portál, takže jsem si oddychla. No a to, jak to zkušená pejskařka vypodobnila ve verších, úžasnou událost ještě víc přikrášlilo.
Eva Mužíková
Prózou a i poezií, vaše hodnocení žijí. Raduji se velice, já, Bertice / světice :))))))
Elena Valeriánová
Pravdu díš děvče naše, těšili jsme se velice, milá naše Bertice. Bezva básnička. Pět hvězd jsem stáhla ještě z oblohy tak je přidávám: *****
Hana Čadová
Hezky napsané. Přeji štěňátkům, až půjdou za 2 měsíce do nových rodin, aby měli krásný a dlouhý psí život.
Danuše Onderková
Evo super!
Zdenka Soukupová
Evo, básnička prostě nemá chybu. Nádhera!
Olga Štolbová
Evi díky, ty dovedeš zvednout náladu. Já obrečím všechno, úspěšný porod i toho mrňouska, co nechtěl pít a pak se to povedlo a teď i tu tvou básničku. Takže přeju štěstí a zdraví nejen tobě a Aničce, ale i Boničce a jejím mrňatům a vlastně také celému íčku. A tak to má být. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%