
Ilustrační foto: ingimage.com
A co si tak uvařit něco dobrého z králíka?
2. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
2.1.2020 13:01
My jsme mívali v minulosti víc než 150 králíků ročně a našim dětem se často nelíbilo, že nic jiného není na jídlo než králík...
Co by za to teď většina z mé rodiny dala, kdybych zase někdy králíka z domácího chovu připravila - dělávala jsem ho skutečně na mnoho způsobů, jinak by to ani nešlo - ovšem teď už nemám ani králíkárnu?
Alena Vávrová
2.1.2020 12:49
Kdyby náš táta nechoval králíky a děda nebyl nimrod, tak jsme jako děti ani nevěděly, jak maso vypadá. Babička králíka smažila, maminka pekla na slanině a polňáka i na divoko nebo na smetaně. Ještě že dneska se již dá králík běžně koupit, i jednotlivé díly.
Anna Potůčková
2.1.2020 09:41
Když jsme byly malé děti, tatínek choval na maso spoustu králíků a tak v našem jídelníčku byl velmi často! Měla jsem jej ráda a pokud je možnost tak si během roku alespoň 1-2 krát králíka koupím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA