Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem
Beseda pro čtenáře Íčka se Zlatou Adamovskou

Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem

31. 12. 2019

Konec roku 2019 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60. Nejdříve ale rozdáme ceny za poslední soutěže letošního roku.

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Všem výhercům gratuluji, bylo to hezké počteníčko.
Jan Zelenka
Velký dík redakci za dvojí ocenění, za to, že existuje íčko, a všem, kteří na íčko přispívají čímkoli a obohacují tak náš život.
Marie Seitlová
Gratuluji všem výhercům a všem na ičku i výborné redakci přeji v roce 2020 hodně zdraví, štěstí,pohody a spoustu nápadů a krásných fotek.
Helenka Vambleki
♥Děkuji za dvojí ocenění a gratuluji dalším výhercům. Íčko je pro mne srdeční záležitostí, život bez něj si dovedu jen těžko představit. A síla íčka, jak jsem o ní psala ve vítězném článku? Jen dva příklady z poslední doby, určitě jste si přečetli ta slova pochopení, naděje, obav a přání všeho dobrého ať už velké bojovnici Evě B. nebo štěňátkům Aničky Potůčkové. Íčko, jsme rádi, že jsi, že máme takového správného redaktora v čele a že máš spoustu pravidelných přispěvovatelů a čtenářů!!!♥
Vladislava Dejmková
Gratuluji oceněným, ale myslím si, že poděkování si zaslouží všichni, kdo na portál přispívají. Osobně chci poděkovat hlavně Zuzce Pivcové, za to, že se trpělivě prokousala mými dlouhými články a opravovala moje chyby.
Věra Ježková
Blahopřeji vítězům. :-) Já už jsem svoji první cenu vyhrála v podobě krásného přátelství s nováčkem roku a jedním z vítězů. Děkuji redakci za příjemný rok strávený s portálem a přeji všem jejím členům dobrý příští rok. ♥
Hana Nováková
Gratulace výhercům a oceněným. Další rok je před námi, tak zůstaňte na íčku, pište, foťte a s námi ostatními se podělte. Krásný nový rok plný zdraví...
Libuše Křapová
Gratuluji všem oceněným a všem nám společeně přeji do nového roku hodně dalších krásných akcí a zážitků :-)
Danka Rotyková
Všem nejšikovnějším i těm ostatním šikovným (co nebyli oceněni), přeji do dalšího roku zdraví a mnoho tvůrčího elánu. Bez Vás už by mi v životě něco chybělo, děkuji proto za Vaše články, fotografie i diskuzní příspěvky. Na shledanou v lednu 2020.
Naděžda Špásová
Nejdříve chci poděkovat za výhru v poslední letošní soutěži, pak chci pogratulovat všem výhercům a oceněným íčkařům a nakonec chci popřát redakci a nám všem do roku 2020 štěstí, pohodu a hlavně zdraví. (✷‿✷)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%