Ilustrační foto: ingimage.com
Nabíječky našich životů
4. 1. 2020Život bez nich si nedokážeme představit. Mají nejrůznější tvary, velikosti a barvy. Nejsou to, bohužel, ženské vnady, ale nabíječky. Trčí z každé zásuvky, v kuchyni, obýváku, ložnici, užírají nám energii, motají se nám pod nohy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
6.1.2020 14:15
Mám taky raději jiný druh dobíjení, než ty překážející kabely. A proto hurá do přírody - rychle se dobít, mobilem se tam nedám rušit!!!
Alena Tollarová
5.1.2020 19:38
Nejen hračky pro děti, ale i hračky naše a dokonce i my sami potřebujeme nabíjet nebo dobíjet, jak chcete. Loni jsme tu měli soutěž Moje energie, pamatujete? Hračky na DO ježíšek nosí i je kupujeme, ale podle mých zkušeností brzy leží v koutě. U nás letos zabodovala hra Make 'n' Break, stavěli a bourali jsme do úmoru a určitě zase budeme. Pár barevných dřevěných kvádříků a balíček karet dokážou divy. :)
Soňa Prachfeldová
5.1.2020 17:11
Zasmála jsem se od srdce, dnes už opravdu se děti bez těchto nabíjecích hraček, her, tabletů, mobilů nechtějí obejít. Co naděláme, alespoň se trošku dnešnímu světu technologií včetně nabíjení , přizpusobit. Jen se snažme nežít pouze ve virtuálním světě, ale skutečném a to myslím nám starším nehrozí.
Jitka Caklová
5.1.2020 15:53
Jano, vnímám to stejně, tedy alespoň se tak domnívám a napsala to níže, jen snad trochu jinými slovy :-)
Jana Šenbergerová
5.1.2020 15:28
Evi, poznamenalo. Dočista jsme zapomněli, že jsme "zkonstruováni" pro zcela jiný způsob dobíjení. A jestli se k němu co nejrychleji nevrátíme, budeme jednou dokonale vybiti tím moderním nabíjením. Moc hezký článek, pane Antoníne.
Eva Mužíková
4.1.2020 21:22
Čím víc, tím častěji se ptám - jak jsme mohli vyrůst bez této moderní techniky, nepoznamenalo nás to???? Hezký článek.
Dana Puchalská
4.1.2020 21:18
Ano, nabíječka je dílo. :-) Tak jsem si při čtení článku vzpomněla na jeden starší film. Jmenoval se tuším "Babičky dobíjejte přesně". Snad jsem ten titul filmu "nezvojtila". A tam přeci pobíhaly babičky které se nechaly nabít.
Zuzana Pivcová
4.1.2020 18:27
V tomhle opravdu závislák nejsem. A protože ani nemám lidi, kteří by se mě do něčeho takového snažili vmanipulovat, tak asi už taková zůstanu. :-D Jste rozumný, díky.
Marie Novotná
4.1.2020 16:16
Hezky a pravdivě napsané. O jednom neviditelném kabelu, který mne nabíjí bych věděla. Je to íčko.
Jitka Caklová
4.1.2020 12:36
Mě Ježíšek, naštěstí včas, upozornil, že by mně přinesl chytrý mobil. S díky jsem odmítla :-) Se Zdrojem energie se rodíme. Bohužel, díky vlivu prostředí, ve kterém vyrůstáme a sílícímu Rozumu, se nám to "vykouří" z hlavy a často se pak stáváme bezradnými.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA