Můj letošní nejsilnější zážitek s portálem I60
Foto: autorka

Můj letošní nejsilnější zážitek s portálem I60

29. 12. 2019
Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Soni díky moc za hezký článek i fotečky...
Naděžda Špásová
Soni, vidíš, stihla jsi to a krásně napsala. A já taky, myslím tím, že jsem to taky stihla napsat. Těším se na další setkání. :-)
Marie Seitlová
Soni, moc se mi tvůj příspěvek líbí. V Kořenově bylo moc hezky, to dokládají i tvé fotky.
Elena Valeriánová
Podle našich soutěžních příspěvků vyhrává především Jindřiška Hubačová, která si setkání v Kořenově sama naložila na svá bedra a zvládla to na 1*****. Děkuji za připomenutí dalších pěkných chvil.
Anna Potůčková
Soni krásně napsáno a jsem vděčná Íčku, že jsme Tě i Jiřku a také ostatní Íčkařky a Íčkaře poznaly. Či to byl osud, nebo jakákoliv náhoda, že jsem portál objevila jsem té chvíli nesmírně vděčná! Jo, na Moravě je všelékem slivovice a nikoliv rýmovník :-) ….
Eva Mužíková
Potvrzuji slova Zuzky, Soňa je úžasný človíček. .... Hezké vyznání, včetně fotek.
Zuzana Pivcová
Soňo, Ty patříš k těm, kteří velká setkání svou srdečností vždy obohacují. Takže díky za to i za článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%