Foto: autorka
Můj letošní nejsilnější zážitek s portálem I60
29. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.12.2019 22:24
Soni, vidíš, stihla jsi to a krásně napsala. A já taky, myslím tím, že jsem to taky stihla napsat. Těším se na další setkání. :-)
Marie Seitlová
29.12.2019 22:13
Soni, moc se mi tvůj příspěvek líbí. V Kořenově bylo moc hezky, to dokládají i tvé fotky.
Elena Valeriánová
29.12.2019 20:58
Podle našich soutěžních příspěvků vyhrává především Jindřiška Hubačová, která si setkání v Kořenově sama naložila na svá bedra a zvládla to na 1*****. Děkuji za připomenutí dalších pěkných chvil.
Anna Potůčková
29.12.2019 20:55
Soni krásně napsáno a jsem vděčná Íčku, že jsme Tě i Jiřku a také ostatní Íčkařky a Íčkaře poznaly. Či to byl osud, nebo jakákoliv náhoda, že jsem portál objevila jsem té chvíli nesmírně vděčná! Jo, na Moravě je všelékem slivovice a nikoliv rýmovník :-) ….
Eva Mužíková
29.12.2019 20:34
Potvrzuji slova Zuzky, Soňa je úžasný človíček. .... Hezké vyznání, včetně fotek.
Zuzana Pivcová
29.12.2019 20:08
Soňo, Ty patříš k těm, kteří velká setkání svou srdečností vždy obohacují. Takže díky za to i za článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA