Za Stáňou Lekešovou
28. 12. 2019Zdá se, že poslední týdny letošního roku jsou mnohem více ve znamení ztrát než nálezů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
31.12.2019 07:13
Tak mladí a ještě mladší by neměli předčasně odcházet , chtěla bych se dožít toho, až se na tu bestii vynalezne účinný lék.
Zuzana Pivcová
28.12.2019 20:16
Paní Stáňu jsem viděla snad ještě před měsícem moderovat v TV s paní Havrdovou Sama doma. Byla jsem náhodou u sestry a tam pořad viděla. Byla velmi decentní a přitom milá. Zůstává jen vzpomínka.
Alena Tollarová
28.12.2019 17:37
Jsou věci, které prostě nejdou pochopit. Odchod paní Lekešové k nim patří. R.I.P.
Danka Rotyková
28.12.2019 12:38
Paní Hano, v prosinci mne nic nedojalo více, než váš upřímný článek. Děkuji, že jste ho napsala.
Jitka Hašková
28.12.2019 10:27
Děkuji za krásnou vzpomínku na Stáňu Lekešovou. Znala jsem ji z obrazovky a z rádia jako velmi milou, inteligentní ženu. Upřímnou soustrast všem jejím blízkým a přátelům.
Elena Valeriánová
28.12.2019 10:00
Upřímnou soustrast jejím blízkým a přátelům. Byla to krásná žena a je mi jejího odchodu líto.
Květa Sukupova
28.12.2019 09:56
Paní Stána byla úžasná žena, znala jsem jí osobně.Moc mi je líto, co se stalo..přeji její rodině klid v srdci.Květka
Jana Šenbergerová
28.12.2019 09:31
Přestože jsem o paní Lekešové slyšela poprvé při zprávě o jejím úmrtí, vaše vzpomínka na ni mi ji přiblížila tak, že je mi to líto. I vy patříte k blízkým, kterým tímto vyjadřuji svoji soustrast. Moc se mi líbí vaše závěrečná slova, protože tak to je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA