Za Stáňou Lekešovou

Za Stáňou Lekešovou

28. 12. 2019

Zdá se, že poslední týdny letošního roku jsou mnohem více ve znamení ztrát než nálezů.

Glosa Hany Švejnohové osobnosti
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Tak mladí a ještě mladší by neměli předčasně odcházet , chtěla bych se dožít toho, až se na tu bestii vynalezne účinný lék.
Marie Doušová
Byla vždy milá a příjemná dáma-čest její památce.
Zuzana Pivcová
Paní Stáňu jsem viděla snad ještě před měsícem moderovat v TV s paní Havrdovou Sama doma. Byla jsem náhodou u sestry a tam pořad viděla. Byla velmi decentní a přitom milá. Zůstává jen vzpomínka.
Alena Tollarová
Jsou věci, které prostě nejdou pochopit. Odchod paní Lekešové k nim patří. R.I.P.
Zdenka Soukupová
Chtěla bych napsat něco hezkého, ale nejde mi to. Pláču...
Danka Rotyková
Paní Hano, v prosinci mne nic nedojalo více, než váš upřímný článek. Děkuji, že jste ho napsala.
Jitka Hašková
Děkuji za krásnou vzpomínku na Stáňu Lekešovou. Znala jsem ji z obrazovky a z rádia jako velmi milou, inteligentní ženu. Upřímnou soustrast všem jejím blízkým a přátelům.
Elena Valeriánová
Upřímnou soustrast jejím blízkým a přátelům. Byla to krásná žena a je mi jejího odchodu líto.
Květa Sukupova
Paní Stána byla úžasná žena, znala jsem jí osobně.Moc mi je líto, co se stalo..přeji její rodině klid v srdci.Květka
Jana Šenbergerová
Přestože jsem o paní Lekešové slyšela poprvé při zprávě o jejím úmrtí, vaše vzpomínka na ni mi ji přiblížila tak, že je mi to líto. I vy patříte k blízkým, kterým tímto vyjadřuji svoji soustrast. Moc se mi líbí vaše závěrečná slova, protože tak to je.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%