FOTO: autorka
Izrael - svatá země, kde mnohým není nic svaté
2. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Novotná
6.2.2020 14:27
Pro mě to vůbec nebylo dlouhé. Pokud je to zajímavé, není to nikdy dlouhé. Ale to je můj názor. Díky a závidím. Kdybych měla s kým jet na takovou dovolenou neváhala bych ani chvilku. Je to úplně něco jiného, než s cestovkou. A ty barevné skály jsem viděla na fotkách z jedné jeskyně v Iránu, kde byl koncem roku syn kamarádky. To jsou neskutečné věci. Nádhera!!
Jan Zelenka
4.1.2020 22:35
krásná pozvánka do Svaté země. Lotovu ženu jsem si vyfotil taky. Ale zejména mě zajímal Jeruzalém. netradiční cesta Izraelem musela být pěkná.
Soňa Prachfeldová
4.1.2020 08:48
Strhující dovolená, výborně popsáno a také vypovídající fotky. Sama bych nejela, v pohodlí domova prožívám dobrodružství s vami. Díky.
Alena Vávrová
3.1.2020 18:15
Cestopisy já mohu, čím delší, tím lepší, děkuji, Jano, i za doprovodné fotky.
Dana Puchalská
3.1.2020 16:27
Velice zajímavý cestopis. Ale vím, že se tam nikdy nepojedu podívat. Je to pro mně příliš daleká destinace. Fotky jsou moc hezké.
Hana Nováková
3.1.2020 09:36
Zajímavé čtení o zvláštní zemi doprovázené poutavými fotkami. Nijak by mě nic nevábilo tuto zemi navštívit.
Jana Kollinová
2.1.2020 19:12
Velice dobře napsaná reportáž včetně zajímavé autorské fotodokumentace. Děkuji. :-))))
Zuzana Pivcová
2.1.2020 15:58
Reportáž je velmi zajímavá, jako ostatně i sama země. Pro mě však příliš náročné, takže končím jen u přečtení. Děkuji.
Marie Seitlová
2.1.2020 15:31
V Izraeli jsem byla na poznávacím zájezdě s perfektním průvodcem. Hodně jsem toho viděla, Negevská poušť je krásná a zajímavá. Eilat jsme také navštívili při cestě dále do Jordánska. Díky za článek, připomněla jste mi mé zážitky.
Naděžda Špásová
2.1.2020 14:53
Moc hezké fotky. Taky jsem to nedočetla, jednak je to poněkud delší, ale hlavně proto, že Izrael není mou oblíbenou destinací. Tím samozřejmě nikoho nechci odradit od návštěvy této země.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA