Můj letošní nejsilnější zážitek s i60 - chytrolín
FOTO: autorka

Můj letošní nejsilnější zážitek s i60 - chytrolín

28. 12. 2019
Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Alenko.I když jsi to využití telefonu hezky lákavě popsala, i když nejde o vydání peňez, nemám odvahu koupit si jej. Opravdu se bojím, že bych všechny ty jeho dovednosti nedokázala zvládnout. Tak ať vám všem ostatním dělá jen dobrou službu, já zůstávám u tlačítek..
Anna Potůčková
Moc napínavý článek od první věty až po tu poslední. Chytrý telefon nemám, nechci jej stejně jako Ty, neboť nejsem tak chytrá abych mu porozuměla, neboť on je jistě chytřejší než já!!!
Naděžda Špásová
Álo, dobře napsané. Taky vlastním chytrý telefon a musím říct, že jsem si docela rychle zvykla. :-)
Jitka Hašková
Gratuluji dodatečně k výhře. Já už mám tak zkřivené a neohrabané prsty, že si chytrý telefon nemohu dovolit. Stačí mi blbosti, které dělám na tabletu.
Elena Valeriánová
Měla jsem tenkrát z té tvé výhry obrovskou radost, protože ty sis tu výhru plně zasloužila. Jen těch kilometrů, co jsme s tebou našlapali, těch nových krásných míst objevili. Tak ať ti dlouho dobře slouží. Za článek palec nahoru!
Jana Šenbergerová
Přestože už jsem také přišla na to, že nemá smysl bránit se novotám, protože nás stejně dříve nebo později dostanou, chytrému telefonu odolávám. Mám totiž vážné obavy, že jednou nebude mým sluhou, ale mým pánem. Na tlačítkový často zapomínám, jenže s ním není na čem být závislý. Moc hezky jsi svůj nejsilnější letošní zážitek napsala. Možná urychlí moje rozhodování. :-)
Marie Novotná
Ano, íčko dodá odvahu, čtenáři podpoří, kamaradka vyhecuje a už je to. Jsi šikulka, to se ví. Tvoje články jsou cestopisne a pro mne hooodně zajímavé. Díky za to, že můžu být s Tebou i když Tě zrovna mám asi 150 km daleko, diky za portál,který lidi poučí i potěší
Dana Puchalská
Moc hezký článek. Álo, chytrý telefon jsem dostala už před pár lety od manžela. Moc jsem mu nechtěla věřit, ale přesvědčil mně o svých výhodách. A už na něj nedám dopustit.
Marie Ženatová
Milá Alenko díky za hezký příspěvek, také jsem Ti dala hlas i blahopřála k výborné výhře. A jak je to u mne? Dcera si koupila nový chytrý telefon a ten starý "chytrý" mi věnovala. Zatím mi leží na stole, ale jak čtu Tvůj zajímavý a pro mne velmi poučný článek, tak dostávám také odvahu ho někdy už otevřít a pokusit se s ním trochu víc důvěrněji seznámit - ovšem nevím, nevím zda se mi to tak dobře povede jako Tobě...?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%