FOTO: autorka
Můj letošní nejsilnější zážitek s i60
27. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
28.12.2019 09:29
Krásná slova v článečku, Marie a ještě krásnější v diskusi... chybí mi slova a vracím se pomalu, díky Pepovi, svému okolí a skvělému i-čku aspoň k části mé neuvěřitelné pestré činnosti, snad ve všech směrech i v rodině... mám od Vás krabici vzpomínek z celé české zemičky... děkuji Všem...
Marie Ženatová
28.12.2019 09:08
Díky Vám všem za laskavá slova všichni moji milí. Íčko má skutečně kouzelnou moc - jak to vystihla Soňa a pro mne osobně psaní do něj a čtení Vašich milých příspěvků i s fotečkami patří k velikému a obšťastňujícímu smyslu mého života...
Soňa Prachfeldová
27.12.2019 20:48
To naše íčko má kouzelnou moc, stmeluje nás, prozari dny, krásné.
Alena Vávrová
27.12.2019 15:13
Maruško, moc krásně jsi to vystihla. Íčko je nezaměnitelný fenomén a všech
přátelství, osobních i virtuálních, díky íčku získaných, jakož i různých možností k seberealizaci, si také moc považuji.
Zuzana Pivcová
27.12.2019 11:41
Znovu opakuji, že jsi, Maruško, jako člověk velmi vzácná a před Tvým pojetím života se skláním.
Marie Novotná
27.12.2019 11:26
Moc hezky napsané. Mam to podobně. Jen trochu víc lidiček znám osobně. A mnohdy zaměním jména. Přesto je ráda vidim a ne jen na chatu. Těším se na další setkání.
Hana Nováková
27.12.2019 10:35
Jak napsala Jitka C. -krásné vyznání ke kterému se mohu připojit i já. Jsem ráda, že jsem tu....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA