Foto: autorka
Mé díkůvzdání
28. 12. 2019Vánoční svátky nám 2.svátkem vánočním na Štěpána končí, za několik dní budeme vítat Nový rok. Byl to hezký Advent, skládající se z příprav na vánoční svátky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.12.2019 17:10
Soni jsi - jak to nejlépe napsat - nádherný člověk. Moc si Tě vážím jsem ráda, že patřím mezi Tvé přátele, jsem ráda, že jsme v mnohém naladěny na stejnou vlnu - mám Tě moc ráda . Bertice
Helenka Vambleki
28.12.2019 17:09
Děkuji za moc hezká slova a fotky, nebudeš kandidovat na prezidentku? Tak nějak bych si představovala novoroční řeč!
Elena Valeriánová
28.12.2019 15:31
Nedávno jsem četla rozhovor s farářem Z. Czendlikem a mimo jiné se mi líbila jeho slova, že Bůh není kostel. Soni, nechodím do kostela na mše apod. Ale nezapomenu do kostela vstoupit pokud mám nějakou možnost a obdivovat krásu lidského umu. Za nejosobnější a nejpůsobivější kostel v přeneseném smyslu je pro mě příroda a hlavně les.
Šťastný nový rok.
Anna Potůčková
28.12.2019 14:54
Soni moc hezké Tvé díkůvzdání! A se vším co jsi napsala se zcela ztotožnuji! Necht je pro Tebe, Tvoji rodinu a Tvé přátele rok 2020 plný lásky a plný krásných lidských příběhů !
Naděžda Špásová
28.12.2019 13:48
Soni, ta slova jsou krásná a pravdivá, ale česká povaha tohle bohužel moc neuznává. Taky jsem si na Boží hod udělala procházku u Labe. Napsala jsem článek, čeká na zveřejnění. Soni, tobě, tvé rodině a pejskům přejeme do nového roku splnění všech přání a hlavně zdraví. Určitě se potkáme. :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA