Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?
Ilustrační foto: ingimage.com

Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?

30. 12. 2019

Nezadaná žena sedí s kamarádkou ve vinárně a líbí se jí jeden ze dvou mužů u baru, který po ní kouká. Kdyby jí bylo dvacet, usmála by se na něj. Když je jí padesát nebo více, považuje to za nevhodné.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Flirt je osvěžežujíci jako pruh slunce prosvítající v zatažené obloze
Venca V.
Dobrý den, přesně...Pe EN :-) je to jen chyba těch, co to nezkusí, spřízněnou duši lze nalézt i po padesátce, i po šedesátce...je to někdy dost těžké, ale...přeci žijeme jen jednou a proč se po padesátce osoudit k osamění. Muž i žena bysi ale měl uvědomit, že na páchnoucího, zamračeného a neupraveného muže, stejně tak jako na neupravenou a zamračenou ženu není nikdo zvědavý.... Je třeba o srbe dbát, vybavit se vstřícným jednáním a úsměvem a výsledky se dostaví.
Pe eN
Nevím proč se diskutuje o flirtování po padesátce. Dnes to lze pokládat za střední věk a proč by člověk středního věku nemohl žít tak, jak mladší ročníky. Myslím si, že by si člověk neměl odepírat žádnou činnost jen kvůli věku, když ho baví a naplňuje.
Eva Mužíková
Také říkám, proč ne?? Plně souhlasím se Soňou a Karlem. A také říkám jako paní Danka: " Byla to krásná léta".
Hana Rypáčková
Klidně se dám s kdekým do řeči, ale flerty nemusím a hlavně ani dvojsmysly...Ale povídat si o zajímavostech...
Eva Kopecká
Měli jsme s kamarády akci v hospůdce. Jeden tam pořád po mně koukal. Nebyl nesympatický, ani ošklivý. Abych to shrnula - přišel mě pozvat na frťana. A mě to překvapilo a odmítla jsem. Ještě to zkusil, a já se zmohla jen na vrtění hlavou. Krátce poté odešel. Nikdo ho neznal, a už jsme se neviděli. Myslím, že kdyby si k nám přisel a zeptal se, zda je tam místo pro člověka, co si chce s námi při kytarách zazpívat....třeba bychom se do řeči dali tak nějak normálně. Asi je lepší odlehčená situace. Tohle bylo takové - no příliš cílené. A pak mě napadlo - místní známá firma, chlastá tu denně a budu kamarádům pro smích, že jsem mu na to skočila i já. No. A s jiným pánem, se kterým jsme bloudili v náhradním spoji, jsem se do řeči dala a od té doby si povídáme často.....
Dana Puchalská
Nezbývá mi nic jiného než souhlasit se Soňou.
Zdenka Hillová
Souhlasím s p.S.Prachfeldovou
Soňa Prachfeldová
Flirt k životu patří také. Ženy po padesátce jsou půvabné a kdo o sebe jen trochu dbá, tak vypadá dobře do vysokého věku. Přeji těm osamělým, aby se trochu toho flirtu neodrikaly.
Jitka Caklová
Nikdy jsem nebyla "odvážná školačka", se sebevědomím u bodu mrazu, vždy někde vzadu, v roli ošklivého kačátka. Jen jednou jsem to zkusila, dva měsíce před padesátými narozeninami a z toho pokusu je téměř 20 let, krásné a hlavně pohodové manželství :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%