Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?
Ilustrační foto: ingimage.com

Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?

30. 12. 2019

Nezadaná žena sedí s kamarádkou ve vinárně a líbí se jí jeden ze dvou mužů u baru, který po ní kouká. Kdyby jí bylo dvacet, usmála by se na něj. Když je jí padesát nebo více, považuje to za nevhodné.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Jo jo ? je to život...
Danka Rotyková
Ano, proč ne. Už to nedělám, ale moc dobře si pamatuji, když jsem byla mladá a ovládala jsem tuto zábavu. Byla to krásná léta, co říkáte?
Zdenka Soukupová
Souhlasím s Karlem.
Jana Šenbergerová
Tak to jsem nikdy neuměla. Nikdy bych žádnému muži nedala ani mrknutím oka najevo, že mě zajímá. Teď by mě to možná i bavilo, když o nic nejde, ale už to nemám zapotřebí. Ráda tyhle hry přenechám jiným. :-)
Karel Boháček
Proč ne ? Ochuzujeme se o pocity. Přesně jak se to říká v závěru článku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%