Ilustrační foto: ingimage.com
Seniorské desatero do nového roku
1. 1. 2020
Že je zbytečné dávat si novoroční předsevzetí, ví každý, kdo si někdy nějaké dal. Stejně je nakonec drtivá většina lidí nedodrží, protože se v nich zavazují nejčastěji k tomu, že si odepřou něco, co mají rádi: jídlo, cigarety, alkohol, lenost...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Dohnalová
16.1.2020 20:20
Mně se líbí bod 10, a to hlavně věta: Nějak bylo, nějak bude. Vzpomněla jsem si totiž na svoji 5. až 7. třídu ZDŠ, kdy jsem to říkala jedné své spolužačce, která nebyla příliš úspěšná. Už ani nevím, jak se jmenovala, snad Vlasta. Bylo to v 60. letech v Brodku u PV.
Magda Škodová
2.1.2020 11:19
Kromě prvního, myslím docela nesplnitelného bodu, dodržuji víceméně všechny - někdy strávím u internetu i několik hodin, potom třeba týden počítač nezapnu, štrúdly nepeču a sama jsem ráda...
Soňa Prachfeldová
2.1.2020 08:16
Paní Hofmanová děkuji za Vaše pěkné články, přeji v Novém roce jen to nejlepší a pište pište.
Jaroslava Handlová
1.1.2020 21:10
S těmi deseti tučně psanými body je život opravdu krásný. Protože nic nemusím, tak teď radostně půjdu ještě na jednu večerní procházku, abych splnila zcela nenásilně a dobrovolně zbývající body - a to nejen dnes. Těším se i na každý další den, který si učiním příjemným. PF 2020
Alena Tollarová
1.1.2020 18:21
Tak jsem si otevřela luxusní bonbonieru, co jsem dostala. A rozhodla jsem se ji celou sníst. Když už jsem ta Alena ...
Helena Ševčíková
1.1.2020 15:46
On někdy zůstane rozum stát, když se dočte , že někde přepadli 60letou střenku. Zprávařům by neškodilo trochu se v této oblasti zorientovat, protože tyto stařenky a staříci ještě pracují, tudíž platí daně a vedou plnohodnotný život. No, asi tak....
Eva Kopecká
1.1.2020 14:31
Ano, je to napsáno skutečně velice dobře a pro obyčejné lidi. A zrovna tak by to mohlo platit i pro juniory, pro spolupracovníky, pro příbuzné. A co mám dělat, když některé ty body už mám splněny? Tak si to dám ještě jednou, no.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA