Ilustrační foto: ingimage.com
Seniorské desatero do nového roku
1. 1. 2020
Že je zbytečné dávat si novoroční předsevzetí, ví každý, kdo si někdy nějaké dal. Stejně je nakonec drtivá většina lidí nedodrží, protože se v nich zavazují nejčastěji k tomu, že si odepřou něco, co mají rádi: jídlo, cigarety, alkohol, lenost...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
1.1.2020 14:03
Toto Seniorské desatero se mně také líbí. Mně třeba zaujal z desatera 4. bod.
Jitka Caklová
1.1.2020 14:02
Co znamená, že jsem pro někoho nudná, otravná, nezábavná? Neoznačí mě takovou jen člověk "dokonalý"? :-)
Jitka Caklová
1.1.2020 13:49
11. Věřit sám sobě. Pozastavila jsem se nad bodem 8, moc moudrý mi nepřipadá. Docela ráda bych osobně poznala alespoň jednoho člověka z toho jednoho procenta lidí. Přece čím víc jsem toho prožila, tím víc toho znám. Vlastní zkušenost/prožitek = vlastní pravda. Když má někdo jinou zkušenost i jeho pravda je jiná. Žiji svůj život, věřím sama sobě a je to pro mě důležitější, než být závislá na názorech druhých a tím pádem nežít svůj život.
Zdenka Soukupová
1.1.2020 13:01
Moc hezké desatero. Každý to v životě máme jinak, ale každý si v článku určitě najde jeden bod, nad kterým se zamyslí. Líbí se mi bod 7. I když jsem se párkrát spálila, přesto lidem pořád věřím.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.1.2020 12:45
Předsevzetí si už nedávám a desatero nemá chybu. Líbí se mi paní Hofmanová Vaše články. Přeji Vám do Nového roku zdraví a hodně dobrých článků.
Hana Nováková
1.1.2020 11:44
Článek je opravdu povedený, ani já si předsevzetí nedávám, snažím se žít každý den, který je mi na tomto světě dán tak jak chci já. Někdy je to možná špatné, nebo někdy zase dobré, ale je to život a ne žít podle toho, jaké mám resp. nemám předsevzetí..
Dana Puchalská
1.1.2020 09:28
Nikdy jsem si do Nového roku
předsevzetí nedávala. Bylo to zbytečné. A článek se Vám opravdu povedl.
Věra Ježková
1.1.2020 09:12
Žádné zásady si nestanovuji. Podle těch vámi uvedených v podstatě žiji nebo se o to aspoň snažím. Je to prostě můj přístup k životu – až na tu desítku, to neumím. Paní Hofmanová, přeji vám dobrý rok. Vaše články mám ráda.
Eva Hynkova
1.1.2020 01:59
Paní Hofmanová, díky za perfektní článek Seniorské desatero, úplně jsem se v tom našla, máte můj obdiv. Je zcela pozitivní.
Neopomenu Vám popřát do nového roku kromě zdraví a štěstí i plno skvělých nápadů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA