Seniorské desatero do nového  roku
Ilustrační foto: ingimage.com

Seniorské desatero do nového roku

1. 1. 2020

Že je zbytečné dávat si novoroční předsevzetí, ví každý, kdo si někdy nějaké dal. Stejně je nakonec drtivá většina lidí nedodrží, protože se v nich zavazují nejčastěji k tomu, že si odepřou něco, co mají rádi: jídlo, cigarety, alkohol, lenost...

aktivní senioři
Hodnocení:
(5.1 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Toto Seniorské desatero se mně také líbí. Mně třeba zaujal z desatera 4. bod.
Jitka Caklová
Co znamená, že jsem pro někoho nudná, otravná, nezábavná? Neoznačí mě takovou jen člověk "dokonalý"? :-)
Jitka Caklová
11. Věřit sám sobě. Pozastavila jsem se nad bodem 8, moc moudrý mi nepřipadá. Docela ráda bych osobně poznala alespoň jednoho člověka z toho jednoho procenta lidí. Přece čím víc jsem toho prožila, tím víc toho znám. Vlastní zkušenost/prožitek = vlastní pravda. Když má někdo jinou zkušenost i jeho pravda je jiná. Žiji svůj život, věřím sama sobě a je to pro mě důležitější, než být závislá na názorech druhých a tím pádem nežít svůj život.
Zdenka Soukupová
Moc hezké desatero. Každý to v životě máme jinak, ale každý si v článku určitě najde jeden bod, nad kterým se zamyslí. Líbí se mi bod 7. I když jsem se párkrát spálila, přesto lidem pořád věřím.
Jarmila Komberec Jakubcová
Předsevzetí si už nedávám a desatero nemá chybu. Líbí se mi paní Hofmanová Vaše články. Přeji Vám do Nového roku zdraví a hodně dobrých článků.
Hana Nováková
Článek je opravdu povedený, ani já si předsevzetí nedávám, snažím se žít každý den, který je mi na tomto světě dán tak jak chci já. Někdy je to možná špatné, nebo někdy zase dobré, ale je to život a ne žít podle toho, jaké mám resp. nemám předsevzetí..
Dana Puchalská
Nikdy jsem si do Nového roku předsevzetí nedávala. Bylo to zbytečné. A článek se Vám opravdu povedl.
Věra Ježková
Žádné zásady si nestanovuji. Podle těch vámi uvedených v podstatě žiji nebo se o to aspoň snažím. Je to prostě můj přístup k životu – až na tu desítku, to neumím. Paní Hofmanová, přeji vám dobrý rok. Vaše články mám ráda.
Eva Hynkova
Paní Hofmanová, díky za perfektní článek Seniorské desatero, úplně jsem se v tom našla, máte můj obdiv. Je zcela pozitivní. Neopomenu Vám popřát do nového roku kromě zdraví a štěstí i plno skvělých nápadů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%