FOTO: autorka
Zima ve Františkových Lázních
25. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
25.12.2019 19:59
Jarmilo, musím oponovat. F.L. jsou právě v zimě super. Lidí je sice méně, ale stačí. V divadle, Císařských a v Casinu předvánoční koncerty - např. V. Hudeček. V
Royalu, Bažině, Gruzii a Pawliku se hraje k tanci téměř denně, ve Vagónu a u Lilií dobrá káva. V Růžové cukrárně výborné zákusky a vínko - pořád narváno. Němci ani Turci nevadí, jsou dobří společníci. A kousek do Marjánek na kolonádu nebo do Markretdwitzu jen tak na punč a nějaké ty vánoční akce.
Aguaoark je bezva, hlavně velká venkovní
vířivka. Do Chebu se jezdí s MHD na Valdštejna, trhy a na skvělý posez do Caffe11. Když
Plynovky mi nevadí, ale hce to nezadržovat dech. :-) Když je dobrá parta, ani se nechce domů. Nelíbí se mi
akorát opletený František a opletené stromy. Jinak FL nemají chybu.
Zuzana Pivcová
25.12.2019 18:42
Článek se mi moc líbí a překlopené fotky mi nevadí. Osobně bych je dodatečně srovnat neuměla. :-D
Anna Potůčková
25.12.2019 15:33
Alespon jsme si protáhli trošku svaly na krku - ve všem je třeba hledat positivum :-).
Helenka Vambleki
25.12.2019 14:32
Byla jsem v létě 1992 a bylo tam nádherně a byla jsem se podívat na ještě stojící a fungující školku, do které jsem jako pětiletá chodila, protože jsme bydleli v Chebu a maminka ve FL pracovala.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.12.2019 14:07
Velká omluva - nikdy jsem pod článek nedávala fota z mobilu. Teď už vím, že se musí upravovat už v mobilu. Děkuji
Jitka Hašková
25.12.2019 13:28
Mně se to ještě nestalo, že bych dávala fotky správně a ony se přetočily na štorc. Vidím to tak v počítači i v tabletu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA