Foto: autorka
Marie - Vánoční povídka pro rok 2019
24. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
21.1.2020 19:00
Musím dodatečně něco opravit, dosud mi unikalo, že je mi neprávem připsáno autorství fotky Asi jsem ji přivkládání článku špatně označila. Autorkou fotky je Soňa Prachfeldová. Soňo, promiň.
Jan Zelenka
21.1.2020 16:21
Libuško, moc pěkně jsi to napsala. Příběh ze života. Pěkné i špatné. Takový je život. Hlavně, když to vše dopadne tak, jako v tvém příběhu. Umíš!
Květuše Pinkasová
3.1.2020 10:50
Dnes už se nespletu, které jméno patří Libuško K. k Matyldě. Tak nějak a podobně to v dnešní době kolem je ale často bez šťastného konce běžně! Ležela jsem 3 měsíce na LDN a z mého pokoje z různých důvodů už nechtěly žít a nepřežily... V léčebně mým spolupacientkám po operací kýčlí vadilo projít chodbou přes, kde občas někdo zasténal... Dnes dál chodím na Cesmínu a ležící babičky se často rozpovídají a starají se radí o druhé a taky dnes školí mne. Na jiném pokoji si drážní zaměstnankyně Zdenka s Pepou chtěla promluvit, když mi potvrdil tel.můj odvoz. Jindy dvě zase jiné se s ním chtějí setkat, vidět ho a o málo pečovatelky nevěřily svým uším, jak jim to ještě myslí a jak jim to slíbil. Myslím, že to nepopletu, do kterého pokoje...
Libuše Křapová
26.12.2019 15:09
Eleno, zázraky se dějí o Vánocích :-) Aspoň bych si to moc přála, a tak o nich píšu aspoň ve svých povídkách. O splněných přání, lidské lásce i napravených chybách. Ivana K. je loni správně nazvala jako pohádky pro dospělé.
Elena Valeriánová
26.12.2019 14:47
Libuško, Libuško, co mi to děláš!? Já tu poslední dobou moc nebyla a tak tvou povídku čtu až dnes. A brečím jak želva, já vím, že v životě to bývá často jinak, ale vždyť jsou vánoce a zázraky se dějí právě o vánocích. Děkuji. Jsi úžasná.
Libuše Křapová
25.12.2019 09:31
Jsem ráda,že se povídka líbí :-) Jak jsem už psala, téma si vybrala paní Iva. Já jen splnila slib :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA