Ilustrační foto: pixabay.com
Když sůl není nad zlato
23. 12. 2019Jakkoli patří sůl mezi základní ingredience každého kuchaře a těžko bychom bez ní připravili chutné jídlo, je potřeba používat ji s rozvahou. Nadměrné solení totiž může vést k velmi vážným zdravotním problémům. A sůl se leckdy skrývá i tam, kde bychom vůbec nečekali.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
23.12.2019 12:27
,,Bez soli to nejde,, Sůl dávám do jídla opravdu omezeně,nevadí mi, když si to někdo doslí. Sůl omezují hlavně proto, že snacha nesolí téměř vůbec a deti u mne často jedí. Pri jedne konzultaci s fyz.ter. mi bylo sděleno, že podle příznaků mi chybí sůl. Trošku jsem ,,přidala" a ejhle, zlepšilo se to. U mne , SŮL NAD ZLATO"
Anna Potůčková
23.12.2019 09:14
Přesně toto stále říkám manželovi, že sůl není zdravá. On všechno co uvařím si ještě přisoluje a přitom měl slabou mrtvičku a také hlubokou žilní trombózu. Nedá si říci, jemu to prostě nechutná. Veškerá jídla solím dle své chuti. Nikdo nepřisoluje, pouze manžel. Štve mně to, ale i kdybych mu dala na zadek, tak to nepomůže (usmívám se, jak bych to asi provedla).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA