Jedupaní
19. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
20.12.2019 18:22
Děkuji vám za další názory. Na úvodním fotu mě zaujalo právě to, že nabízí možnost k zamyšlení.
Jana Šenbergerová
20.12.2019 14:50
Jano, to je hezky těžká hádanka. Těžko se hledá rovnocennost u Lásky a Jedu. Napadlo zaměnit otazníky slovem Zdraví. Někoho uzdraví láska, jiného jed (léky). A jako druhou možnost vidím Život, ve kterém nechybí ani Láska, ani Jed (zloba).
Jsem zvědavá na další nápady, přestože by mě mělo spíše zajímat, jak všechno stihnu, když se pořád někde rozptyluji. :-)
Jana Kollinová
20.12.2019 13:46
Skvělé :-) Bez ohledu na níže uvedené komentáře vnímám příspěvek nikoliv jako zaměření na prudiče, ale zaujala mě lahvička s otazníky a zde se nabízí otázka: "Vyjádřete to, co podle vás je přinejmenším rovnocenné obsahu dalších dvou lahviček."
Jitka Caklová
20.12.2019 12:36
Hano, mám to podobně, už jsem se to naučila a tudíž nemám potřebu psát o negativismu druhých :-)
Hana Rypáčková
20.12.2019 11:15
Jestli se s nějakou " jedubabou" setkávám, sklouzne to po po mně jako po mýdle...Jsem zřejmě splachovací .Když se ovšem zamyslím, něco je špatně, nemocná nebo utrápená? Může to být i muž.
Marcela Pivcová
20.12.2019 10:15
Vaše zamyšlení nad jistou skupinou lidí mi připomnělo včerejší cestu tramvají do práce. Na zastávce při nastupování mne ta paní - přibližně mého věku - navzdory tomu, že přišla později než já, odsunula ode dveří, ihned ze sedadla u dveří nepříliš zdvořile zvedla sedícího chlapce (pravda, mladí občas potřebují upozornění na chování vůči starším lidem - ale také slušnou formou!). Pak z tašky vylovila chytrý telefon a spokojeně si v něm "listovala".
Irena Mertová
20.12.2019 09:10
Naštěstí se v mém okolí žádná jedubaba v současné době nevyskytuje. Ani jedudědek :-). Věrko, hezké Vánoce!!!
Blanka Macháčková
20.12.2019 08:43
Moc krásný článek a hezké přání. Snad se vyplní. Třeba se nám ty jedulidi jednou úsměvem podaří zlomit!
Jitka Caklová
20.12.2019 08:21
Ilustrační foto je docela trefné. Někdo z lahvičky života užívá, ani neví co, jiný užívá jed a další lásku. Každý má možnost volby.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA