Ilustrační fotografie z pixabay.com
Oblíbená podzimní i zimní zelenina - kapusta
13. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
13.12.2019 13:35
Děkuji za možnost výběru, kapustu plánuji udělat zítra k obědu, možná tradičním receptem, možná si vyberu některý z Vašich. Dobrou chuť všem.
Zuzana Pivcová
13.12.2019 11:19
Mám moc ráda kapustovou polévku a celkem i kapustový karbanátek, jinak jsem ji snad nejedla. :-D
Margita Melegova
13.12.2019 11:17
Nedavno nam zustal talir brambor varenych ve slupce, premyslela jsem co s nimi, popustila jsem uzdu fantazii a byl obed, do pekace brambory na platky, udusena kapusta, nastrouhana mrkev, v mleku rozmichana vajicka ruzne koreni, tim jsem to zalila, vrch zdobil strouhany syr a trocha skvarek v ramci diety, svete div se ono to chutnalo. Moje druhe ja se dozaduje opakovani.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA