Foto: autorka
Trojlístek mých nejsilnějších letošních zážitků s i60
10. 12. 2019I když jsem díky editorské práci spjata s naším portálem vlastně každodenně, přesto jsou zážitky, které nad tento někdy až stereotyp vyčnívají. A o ty se s vámi coby spoluúčastníky chci podělit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
4.1.2020 08:30
Já, díky nápadům Zuzky jsem i na její kulaté oslavě se všemi byla a poznala jsem Lubomíra M... prožívali Albánii, mávala při jízdě našim motorkářům, kdysi i koloběžkářům, sledovala nádherné srazy, nové lidičky, byla v pražském kreativním centru a viděla i zakladatele zvláštního portálu, po živém prvním v Poděbradech... Jan Raška Ostravák, má stále elán se svým kolektivem a nám to moc díky Vám stále svědčí. Krásný vzpomínkový trojlístek i moje nádherná část života ...
Libor Farský
13.12.2019 10:13
Ani nevíš, jak je mi líto, že jsem u Tvých kulatých narozenin nemohl být, ale do Albánie už nejezdi!
Alena Várošová
12.12.2019 16:59
Zuzko,děkuji za celý trojlístek zážitlků,nadšení,spokojenost i ten poslení smutný,nepříjemný.
Helenka Vambleki
11.12.2019 19:20
Ano, souhlasím souhlasím souhlasím. Už jsem to psala já, síla íčka je pro tyto případy nezamětitelná. A to jsem psala taky - íčkaři se umí podpořit ve chvílích těžkých, bolavých i radostných a šťastných
Jitka Chodorová
11.12.2019 15:35
Také mě mrzí, že se nemohu setkávat osobně s "Ičkem", s Tebou jsem se setkala několikrát ve snu, moje já asi touží se s Tebou potkávat, ale skutečnost je trochu jiná. Jsem ráda, že se s Tebou znám, sice jen virtuálně, již sedm let si tu obě básníme, vůbec se nechci s Tebou srovnávat, ale chci Ti srdečně poděkovat za přijetí na Íčku v létě 2012. Ty a Jirka L. jste mi ten vstup sem velmi usnadnili Přeji Vám oběma mnoho krásných zážitků s Íčkem a hlavně hodně zdraví do dalších let. A básni dál, máš plný sál...*********.
Jana Šenbergerová
11.12.2019 13:47
Zuzko, přeji ti ještě hodně pěkných zážitků s íčkem a děkuji za všechny krásné básně i články, kterými připravuješ hezké chvíle jeho čtenářům. :-)
Marie Novotná
11.12.2019 08:04
Přeji ještě hodně sil a příjemných chvil s íčkem a nejen s ním. Díky redakci s Tvým přičiněním rozdáváte radost a potěchu oku i duši. Potěší každé setkání. Jsem moc ráda, že jsem jednou z tohoto portálu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA