Foto: autorka
"Pracovní dovolená“ v Anglii
9. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
9.12.2019 18:26
Dano, asi jsi stála v první řadě, když se rozdávala šikovnost! Vždyt mnohdy tohle nedokáže ani hlava rodiny!
Věra Ježková
9.12.2019 18:20
Danuš, paráda. Líbí se mi, když někdo něco umí. Podobná práce mi není cizí, dokážu ji ocenit. Přeji ti, dceři a vnukům hezký advent a Vánoce. :-)
Naděžda Špásová
9.12.2019 18:14
Danko, ty jsi ale fakt šikula, je vidět, že sis musela v životě sama pomoct. Spíš bych řekla Ferda mravenec, práce všeho druhu. Přeju tobě i tvé rodině krásné a veselé vánoce. *****
Marie Seitlová
9.12.2019 16:53
Danuš, tak to se ti povedlo. Jsi moc šikovná, polic není nikdy dost. A pustit se do stolu, tak to klobouk dolů.
Dana Puchalská
9.12.2019 16:31
Myslím, že leckterý mužský by se u Tebe mohl učit. Vyrábět nábytek v doslova polních podmínkách,.... Jsi skutečně šikovná.
Helenka Vambleki
9.12.2019 16:12
Danuš, škoda, že už jsem se vdala, já bych tě chtěla za manžela hned!!!!!!!!!!!
Jitka Hašková
9.12.2019 16:05
Dano, ty jsi úžasná. Smekám a klaním se.Já se svýma rukama a očima bych vyrobila jenom něco příšerně křivého, co by vůbec nestálo. Já, když něco dělám, většinou je to šití, tak nevidím, když je to křivé Loni jsem šila záclony, pečlivě jsem to měřila, kličkovala, heftovala a po pověšení na okno jsem zjistila, že záclony jsou na jedné straně asi o 2 cm kratší než na druhé. Moje štěstí je, že jsem se celý život živila hlavou a ne rukama.
Elena Valeriánová
9.12.2019 14:44
Dano, hodinový manžel se musí zahrabat pod zem. Klobouk dolů, fakt bych tě doma na pár dní potřebovala.
Zdenka Soukupová
9.12.2019 14:11
Dano, klobouk dolů. Už máte na ty ferdovské práce všeho druhu živnostenský list? Určitě byste o zakázky neměla nouzi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA