Dvě středomořské cesty
foto: autor

Dvě středomořské cesty

4. 12. 2019
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Moc krásně popsané úplně obyčejné věci, jako je rozednění nebo stmívání. Při čtení mám pocit, že tam sedím a též pozoruji tu nádheru.
Jaroslava Handlová
Měl jste štěstí, že příjemné okamžiky ve Středomoří jste trávil v sehrané dvojici. To radost vždy násobí. Je krásné vzpomínat na hezké chvilky a podělit se o ně s vděčnými čtenáři. Díky.
Soňa Prachfeldová
Hezké vzpomínky zůstávají na věky s námi a je to tak dobře.
Hana Rypáčková
Pohled na zapadající slunce z balkonu je vždy tak příjemný...
Hana Nováková
Jsou na světě lokality, které jsou až nepopsatelně krásné, ale jsme v nich jen chvilku, tak na dovolenou. Celý rok a život však žijeme s partnerem. Známe navzájem své dobré i ty horší strány, ale máme se rádi a život pospolu nám vyhovuje. Všechny chvíle strávené na dovolených v nás nechají stopu vzpomínek a krásných okamžiků. Když jeden z nás odejde, je to pro druhého hrozná rána a už nikdy to nebude stejné. Jen vzpomínky zůstanou i na ty dovolené. Jen pokud se tam někdy vrátíte sám, už to bude zcela jiné, jinak budete vše vnímat a ve všem budou vzpomínky na Vaši milovanou ženu. Měla jsem to tak s tatínkem a i po tolika letech, pokud se vrátím do Krkonoš, budou se mi na určitých místech vynořovat vzpomínky na hodného, laskavého člověka který hory a nejen je měl hodně rád.Poutavý článek, vzpomínka na milovanou osobu až srdce ustrne .....
Jan Zelenka
Děkuji všem za pozitivní ohlasy. Já mám sice už problém s krátkodobou pamětí, ale z našich všech cest si pamatuji mnoho detailů. Památky, pocity, a když ne, tak se můžu podívat do svých cestopisů. Tři jsou vydané, čtvrtý na vydání čeká. Všem díky.
Zuzana Pivcová
Jistě bylo lepší cestovat s blízkým člověkem, než kdybyste jezdil sám, jako třeba jsem jezdila já. Ale věřím, že postřehy bych měla obdobné, jen bych je teď (bez nějakých poznámek v sešitku) nedokázala vydolovat z hlavy.
Jitka Chodorová
Krásně vystižená atmosféra takových chvil, věčná vzpomínka na Tvoji ženu, s trochou pochopitelného smutku. Taky miluji "středomoří", ale před branami Řecka se zastavily naše kroky pro dovolené tam, takže jsem tuto krásnou a pohostinnou zemi nemohla pozdravit a ochutnat vlastními smysly. Tvoje vyprávění mě Honzo dojalo. Tak, ať ti vzpomínky nevyblednou, naštěstí jsi to krásně zdokumentoval. Díky.
Elena Valeriánová
Moc pěkná vzpomínka, nejen na ta vzdálená místa, ale i na vaši ženu. Děkuji.
Dana Puchalská
Krásná vzpomínka na krásná místa.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%