foto: autor
Dvě středomořské cesty
4. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
7.12.2019 17:21
Moc krásně popsané úplně obyčejné věci, jako je rozednění nebo stmívání. Při čtení mám pocit, že tam sedím a též pozoruji tu nádheru.
Jaroslava Handlová
6.12.2019 13:35
Měl jste štěstí, že příjemné okamžiky ve Středomoří jste trávil v sehrané dvojici. To radost vždy násobí. Je krásné vzpomínat na hezké chvilky a podělit se o ně s vděčnými čtenáři. Díky.
Hana Nováková
5.12.2019 11:30
Jsou na světě lokality, které jsou až nepopsatelně krásné, ale jsme v nich jen chvilku, tak na dovolenou. Celý rok a život však žijeme s partnerem. Známe navzájem své dobré i ty horší strány, ale máme se rádi a život pospolu nám vyhovuje. Všechny chvíle strávené na dovolených v nás nechají stopu vzpomínek a krásných okamžiků. Když jeden z nás odejde, je to pro druhého hrozná rána a už nikdy to nebude stejné. Jen vzpomínky zůstanou i na ty dovolené. Jen pokud se tam někdy vrátíte sám, už to bude zcela jiné, jinak budete vše vnímat a ve všem budou vzpomínky na Vaši milovanou ženu. Měla jsem to tak s tatínkem a i po tolika letech, pokud se vrátím do Krkonoš, budou se mi na určitých místech vynořovat vzpomínky na hodného, laskavého člověka který hory a nejen je měl hodně rád.Poutavý článek, vzpomínka na milovanou osobu až srdce ustrne .....
Jan Zelenka
4.12.2019 22:55
Děkuji všem za pozitivní ohlasy. Já mám sice už problém s krátkodobou pamětí, ale z našich všech cest si pamatuji mnoho detailů. Památky, pocity, a když ne, tak se můžu podívat do svých cestopisů. Tři jsou vydané, čtvrtý na vydání čeká. Všem díky.
Zuzana Pivcová
4.12.2019 20:55
Jistě bylo lepší cestovat s blízkým člověkem, než kdybyste jezdil sám, jako třeba jsem jezdila já. Ale věřím, že postřehy bych měla obdobné, jen bych je teď (bez nějakých poznámek v sešitku) nedokázala vydolovat z hlavy.
Jitka Chodorová
4.12.2019 20:28
Krásně vystižená atmosféra takových chvil, věčná vzpomínka na Tvoji ženu, s trochou pochopitelného smutku. Taky miluji "středomoří", ale před branami Řecka se zastavily naše kroky pro dovolené tam, takže jsem tuto krásnou a pohostinnou zemi nemohla pozdravit a ochutnat vlastními smysly. Tvoje vyprávění mě Honzo dojalo. Tak, ať ti vzpomínky nevyblednou, naštěstí jsi to krásně zdokumentoval. Díky.
Elena Valeriánová
4.12.2019 17:17
Moc pěkná vzpomínka, nejen na ta vzdálená místa, ale i na vaši ženu. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA