Fotoreportáž: Listopad stál za starou belu
Foto: autorka

Fotoreportáž: Listopad stál za starou belu

2. 12. 2019

Listopad stál za starou belu. Nejdříve jsem byla nemocná, a tak se nakupilo více dní, kdy jsem prakticky nevzala fotoaparát do ruky.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Teda Eli, to nemá cenu, to je zase krása. Myslím, že si focení hodně rozmyslím. **********
Anna Čípová
Elenko, děkuji. Ráda jsem se prošla tvým listopadem a ještě se poučila,
Jindra Hubačová
Elenko, Tvůj listopad ve fotografii byl krásný a já Ti za něj děkuji, pohladil moji bolavou duši, alespoň na chvilku jsem zapomněla na své trápení.-)))
Eva Mužíková
Eleno, prohlížet si Tvé fotky, to je opravdu silný zážitek. Ty ať fotíš, co fotíš, výsledkem je umělecké dílo. Bertice
Miluše Hasenohrlová
Elen,prostě máš talent,tleskám.
Zuzana Pivcová
Eli, pokud podle Tebe stál listopad za starou belu a jeho výsledkem jsou takové krásné fotky, co by se pak muselo Tvou zásluhou zrodit za snímky, kdyby byl vydařený?? :-D Myslím, že pan Čučka by byl také okouzlen. Díky!
Jana Šenbergerová
Krása je závislá na pozorovateli. A ten/ta ji zachytit umí. V kterékoliv roční době. :-)
Lenka Hudečková
Elí, přenádherné fotky, moc se Ti povedly...a článek je taky pěkný, jak jinak...díky
Hana Nováková
Elen, krásný článek a poutavé, podzimní fotky. díky za tu nádheru
Marie Seitlová
Listopad jsi měla možná za starou belu, ale fotky říkají něco jiného. Jsou nádherné, děkuji, že jsi nám je ukázala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%